MotorolaYleinen

Motorolan edullinen Penang-koodinimeä kantava älypuhelin esillä tuoreessa vuotokuvassa

Väitetty Motorola Penang -puhelin

Motorolan puhelimia esiintyy vuodoissa vähän väliä. Motorola julkaisee suhteellisen tiiviisti uusia laitteita eri hintapisteisiin. Tällä kertaa pääasiassa kuvavuodon kohteena on alempaan hintaluokkaan sijoittuva Penang-koodinimellinen puhelin.

Motorolalta voidaan odottaa useaa Penang-koodinimellistä puhelinta, sillä vuodon mukaan puhelimesta on erilaisia variantteja. Penang4G-, Penang+- sekä Penang5G -koodinimillä kulkevia puhelimia voidaan aikanaan nähdä sekä Moto G- että Moto E -sarjoissa. Koodinimi Penang on peräisin Malesiassa sijaitsevalta osavaltiolta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvavuodon kohteena oleva puhelin edustaa GadgetGang-sivuston mukaan 5G-yhteydellä varustettua Penang5G-puhelinta. Kuvan perusteella puhelimessa olisi kaksi takakameraa sekä edessä näyttöön upotettu kamerareikä. Puhelimen kyljet ovat kuvan perusteella suorat. Kuvassa olevan puhelimen väri on Basalt Blue, mutta puhelinta odotetaan myös Opal Silver -värissä.

GadgetGang-sivuston mukaan Motorolan Penang5G -puhelimen XT-2313-mallinumerolla varustettu versio nähtäisiin myynnissä Yhdysvalloissa kaikilla kolmella suurimmalla operaattorilla Verizonilla, T-Mobilella ja AT&T:lla. Näiden lisäksi myös pienemmän operaattorit Cricket, Dish ja Tracfone saisivat puhelimen valikoimiinsa. Puhelimen saapumisesta Eurooppaan tai Suomeen ei toistaiseksi ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Penang5G-puhelimesta tiedetään teknisten tietojen osalta toistaiseksi pelkästään tallennustilan ja RAM-muistin määrä. Puhelimessa nähdään tietojen mukaan 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa. Puhelimen julkaisua voidaan odottaa ensi vuoden alkupuolella.

Lähde: GadgetGang

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola