MotorolaYleinen

Motorolan edullisemmasta taittuvanäyttöisestä Razr 40 -puhelimesta paljastui teknisiä yksityiskohtia

Motorola Razr 40

Motorola tulee julkistamaan ensi viikolla 1. kesäkuuta globaaleille markkinoille uudet taittuvanäyttöiset Razr-puhelimet, jotka ovat vuotojen mukaan Razr 40 sekä Razr 40 Ultra. Molemmista puhelimista on kuultu jo aikaisemmin paljon vuotoja, mutta nyt Razr 40 -mallista on paljastunut ensimmäisiä teknisiä yksityiskohtia.

Razr 40 -puhelimen yksi mallinumeroista on XT2323-3, joka on paljastunut Geekbench-suorituskykytestistä sekä kiinalaisesta 3C-sertifioinnista. Geekbench paljastaa uutuuspuhelimen saavan tehonsa Qualcommin viime vuoden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiristä, joka on suunnattu keskihintaluokan älypuhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa myös 12 gigatavua RAM-muistia sekä Googlen tuorein Android 13 -käyttöjärjestelmä. 3C-sertifiointi on paljastanut puhelimen saavan 33 watin tehoisen pikalatauksen. Oikeastaan muita mielenkiintoisia teknisiä tietoja puhelimesta ei ole paljastunut.

Aikaisemmin vuotaneet tuotekuvat ovat paljastaneen Razr 40 -puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat Vanilla Cream, Sage Green sekä Summer Lilac. Motorola tulee tarjoamaan puhelimessa aikaisempaa pienemmän ulkonäytön, jonka lisäksi valmistusmateriaaleina on käytetty metallia ja vegaaninahkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut ovat povanneet, että Motorola Razr 40 maksaa 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 899 euroa. Kyseessä olisi yksi edullisimmista taittuvanäyttöisistä puhelimista, sillä Samsungin uusin Galaxy Z Flip 4 maksaa samassa muistiversiossa 1199 euroa.

Motorola tulee julkistamaan myös Razr 40 Ultran, joka tarjoilee lippulaivatason ominaisuuksia. Tehoista vastaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen on odotettavissa myös 3800 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Kameroiden odotetaan olevan 12 ja 13 megapikselin tasoiset. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola