HMDNokiaYleinen

Suomalaisvalmistaja julkistaa pian Nokia G42 5G -älypuhelimen – myös muita uutuuksia tulossa

Julkaisemattomia Nokia-puhelimia.

Suomalainen HMD Global valmistelee jälleen uusien Nokia-puhelimien julkaisua ja nyt muun muassa jälleenmyyjien listauksista on saatu vihiä tulevista laitteista. Nähtävästi pian julkaistaan ainakin kaksi Nokia-älypuhelinta, mutta yhtiö vihjailee itse jo nyt tulevista pirteistä väriversioista peruspuhelimiin.

Nokia G42 5G -älypuhelin on nähtävästi aivan nurkan takana, ja kyseessä odotetaan olevan edullinen 5G-laite. Puhelin on paljastunut jo ensitietojen kanssa jälleenmyyjien listauksista sekä muista tietokannoista. Yhden jälleenmyyjän mukaan Nokia G42 5G tullaan julkaisemaan harmaana ja violettina väriversiona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tietojen mukaan samassa laitteessa olisi ainoastaan HD+ -näyttöpaneeli, joka vastaa 1612 x 720 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä olisi Googlen tämän hetken uusin Android 13. Muita tietoja Nokia G42 5G -puhelimesta ei toistaiseksi vielä ole.

Jo aikaisemmin nähtiin vuotokuva ”Nokia Venom” -koodinimellä tunnetusta älypuhelimesta, joka on nähtävästi pian julkaisuvuorossa. Puhelimessa on tiedetty olevan Unisoc T606 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen on odotettu myös 16 megapikselin etukameraa sekä 64 megapikselin kolmoiskameraa takaosaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

PanzerGlass on paljastanut listauksissaan, että Nokia Venom jakaa yhdessä Nokia G22 -puhelimen kanssa saman näytön suojakalvon. Oletettavasti puhelimissa olisi siis samanlainen näyttö. Puhelimet ovat todennäköisesti myös melko samanlaiset yleisien teknisien tietojen mukaan.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global on aloittanut vihjailemaan virallisella Nokia Mobile -Twitter-tilillään mahdollisesti tulevasta julkaisusta. Yhtiö kertoo pian olevan tulossa lisätietoja Pop Pink -väriversiosta. Aikaisemmin nähtiin jo vuotokuvia Nokia 2660 Flip -peruspuhelimen kahdesta uudesta väriversiosta, jotka ovat pinkki sekä vihreä. Todennäköisesti uutuusvärit esitellään hyvin pian.

Kaikkien edellä mainittujen puhelimien lisäksi HMD Globalin odotetaan pian julkaisevan Yhdysvaltojen markkinoille useita uutuuspuhelimia. Näitä ovat muun muassa 5G-yhteydet tarjoava Nokia G310 5G sekä edulliset 4G-yhteyksiin rajoittuvat Nokia C110- ja Nokia C300 -puhelimet.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD