MotorolaYleinen

Motorolan seuraavaan taittuvanäyttöiseen puhelimeen odotetaan Snapdragon 765 -piiriä, 5G-yhteyksiä sekä parempia kameroita

Motorola Razr

XDA Developers -sivusto on kertonut tänään artikkelissaan uusia tietoja Motorolan tulevasta toisen sukupolven taittuvanäyttöisestä Razr-simpukkapuhelimesta. Alkuperäinen viime vuonna julkaistu Motorola Razr oli teknisesti jo hieman vanhentunut, mutta nyt seuraavassa versiossa on jo selvästi tuoreempaa tekniikkaa.

Jo viime vuoden lopulla Motorola vahvisti julkaisevansa Razr-puhelimesta 5G-version ja viime viikolla Lenovon Etelä-Afrikan johtaja lipsautti uuden puhelimen olevan suunnitteilla julkaistavaksi syyskuussa.

Tuoreiden tietojen mukaan seuraavan Motorola Razr -puhelimen koodinimi olisi ”smith” ja mallikoodi vastaavasti ”XT2071-4”.  Tehoista pitäisi vastata Qualcommin tuore Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia puhelimissa olisi tietojen perusteella 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua. Puhelimessa huhutaan olevan myös 2845 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan odotetaan käyttävän seuraavassa taittuvanäyttöisessä puhelimessaan Samsungin 48 megapikselin ISOCELL Bright GM1 -kamerasensoria takaosassa ja etuosassa kerrotaan olevan 20 megapikselin selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä pitäisi olla Android 10. Motorolan ei odoteta muokkaavan suuremmin laitteen näyttöjä, sillä XDA Developers raportoi puhelimessa olevan samat näytöt kuin nykyisessä Motorola Razr -puhelimessa. Uutuusmalliin odotetaan siis 6,2 tuuman taittuvaa näyttöä sekä 2,69 tuuman pikkunäyttöä.

Puhelimen kerrotaan olevan kehitteillä ainakin Kiinan ja Pohjois-Amerikan markkinoille, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa onko Motorolalla aikeita kehittää omaa versiota myös Euroopan markkinoille. Suomessa ensimmäisen sukupolven taittuvanäyttöinen Motorola Razr tuli myyntiin vasta hiljattain ja hintaa sillä oli uutena 1599 euroa.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola