SamsungYleinen

Vuotokuvat paljastavat nyt kokonaisuudessaan Samsung Galaxy Note 20+ -puhelimen

Samsung Galaxy Note 20+

Viime viikolla vuotokuvissa nähtiin Samsung Galaxy Note 20 -puhelin, ja tällä kertaa nettiin on vuodettu 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia Galaxy Note 20+ -puhelimesta. Kyseessä on siis suurempi sekä todennäköisesti myös hieman paremmin varusteltu huippupuhelin, jonka Samsung julkaisee elokuussa.

Tällä kertaa Galaxy Note 20+ -puhelimen kuvat ovat peräisin tunnetulta vuotajalta, eli OnLeaksilta. Tuoreiden tietojen mukaan Galaxy Note 20+ olisi ulkoisesti varsin samanlainen kuin viime vuoden Galaxy Note 10+, mutta nyt erityisesti kamera-aluetta on suurennettu enemmän Galaxy S20 -malliston kaltaiseksi. Vuodon mukaan puhelimen mitat olisivat 165 x 77,2 x 7,6 millimetriä, mutta kameran kohdalta paksuutta kerrotaan olevan 10,7 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat Galaxy Note 20+ -mallissa olevan suuri ja hieman kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvat vahvistavat myöskin USB-C-tyypin latausliittimen, S Pen -kynän sekä ainakin yhden kaiuttimen. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sijaitseva Galaxy Note 20+ -puhelimessa oikeassa kyljessä.

Tietojen mukaan Galaxy Note 20+ tulisi saamaan 4500 milliampeeritunnin akun sekä Snapdragon 865- tai tulevan Exynos 992 -järjestelmäpiirin. Puhelimeen odotetaan myös suurta 6,9 tuuman näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön tarkkuuden kerrotaan yltävän 3040 x 1440 pikselin tasolle ja Samsung hyödyntää 19:9-kuvasuhdetta.

Huhujen perusteella Galaxy Note 20+ -puhelimessa olisi tuttu 108 megapikselin pääkamera, jonka kaverina on laserautomaattitarkennus. Samsungin odotetaan myös poistavan käytöstä Galaxy S20 Ultrassa nähdyn 100x digitaalisen zoomauksen, vaikka Galaxy Note 20+ -puhelimeen odotetaan vastaavaa periskooppikameraa.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Note 20 -malliston huippupuhelimet perinteiseen tyyliinsä elokuun aikana.

Lähde: Pigtou.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung