MotorolaYleinen

Motorolan uusien Edge- ja Edge+ -puhelimien ennakkomyynti alkoi – kaupan päälle täyslangattomat nappikuulokkeet

Motorola on aloittanut tänään uusien Edge- ja Edge+ -puhelimiensa ennakkomyynnin Suomessa. Molemmat uutuuspuhelimet tarjoavat pitkälti samanlaisen muotoilun sekä 5G-tuen oletusarvoisesti. Puhelimien ennakkomyynti on alkanut nyt ja toimitukset alkavat parin viikon kuluttua.

Puhelimet ovat myynnissä muun muassa operaattoreiden valikoimissa. Motorola Edge maksaa 599 euroa ja Motorola Edge+ maksaa vastaavasti 1099 euroa. Ennakkotilauskampanja kestää 14. toukokuuta asti, jonka aikana tilattaessa ostajat saavat kaupan päälle myös Motorola VerveBuds 800 täysin langattomat nappikuulokkeet, joiden hinta on 149 euroa. Puhelimien toimitukset alkavat 15. toukokuuta.

Motorola Edge -mallisto on varsin mielenkiintoinen, sillä molemmissa puhelimissa on potentiaalisia ominaisuuksia. Motorola Edge+ tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin avulla ja Edge-mallissa on keskihintaluokkaan suunnattu Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri. Molemmissa on myös takaosassa kolmoiskamera, joka koostuu huippumallissa 108 megapikselin kamerasta ja perusmallissa 64 megapikselin kamerasta. Lisätietoja puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Motorolan uutuuspuhelimien jälleenmyyjät sekä edullisimmat hinnat löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola