SamsungYleinen

Seuraavassa Galaxy Z Flip -puhelimessa saattaa olla kolme kameraa takaosassa

Tältä voisi näyttää seuraava Galaxy Z Flip.

Samsungin tiedetään kehittävän seuraajaa alkuvuonna esitellylle Galaxy Z Flip -taittuvanäyttöiselle puhelimelle ja nyt myös todisteita siitä löytyy muotoilupatentin muodossa WIPO-tietokannasta (World Intellectual Property Office). Tuoreiden patenttien perusteella Samsung on suunnittelemassa seuraajaa mahdollisesti kahden erilaisen muotoilun välillä, joissa molemmista löytyisi kolmoiskamera takaosasta.

Ensimmäisessä patentissa nähdään Galaxy Z Flip -puhelin kolmella kameralla, jotka ovat vaakasuunteisesti ja niiden rinnalla on myös pieni näyttöpaneeli. Toisessa patentissa nähdään myös kolmoiskamera, joka on tällä kertaa pystysuuntaisesti asetettuna ja näyttö on nyt hieman suurempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti muotoilupatentit eivät paljasta puhelimesta mitään muuta, eikä ne myöskään vahvista Samsungin hyödyntävän nyt nähtyä muotoilua tulevassa puhelimessaan. Patentti on kuitenkin vihjaus siitä, että Samsung työstää kolmoiskameralla varusteltua simpukkapuhelinta, joka on seuraaja Galaxy Z Flip -puhelimelle. Toistaiseksi puhelimesta ei ole vielä kuultu suuremmin muita tietoja, mutta todennäköisesti julkaisu tapahtuu vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa.

Lähde: Letsgodigital.org

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung