SuomiMobiiliYleinen

Muistutus: Vielä ehdit antamaan äänesi Vuoden Puhelin -äänestyksessä

SuomiMobiili järjestää jo neljättä vuotta peräkkäin Vuoden Puhelin -äänestyksen, ja vielä tänä vuonna on muutama päivä aikaa äänestää ja vaikuttaa lopputulokseen. Äänestysaika loppuu torstaina 31. joulukuuta kello 23.59, jonka jälkeen äänestykseen kerättyjä ääniä ruvetaan tarkistamaan. Oman äänesi pystyt antamaan alapuolella olevan linkin takaa.

Tänä vuonna ääniä on annettu jälleen muutamia tuhansia, mutta nyt on loppukirin aika. Vuoden Puhelin -äänestyksessä etsitään markkinoiden parasta älypuhelinta, joka tullaan löytämään pääkategoriasta. Äänestyksessä kaikilla SuomiMobiilin lukijoilla on oikeus yhteen ääneen jokaisessa kategoriassa, joita on yhteensä viisi. Tänä vuonna älypuhelimia tullaan palkitsemaan SuomiMobiilin kunniamaininnalla seuraavissa kategorioissa:

  • Vuoden lippulaivapuhelin
  • Vuoden budjettilippulaivapuhelin
  • Vuoden keskiluokan puhelin
  • Vuoden perusälypuhelin
  • Vuoden edullinen 5G-puhelin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänestyksen pääkategoria on Vuoden lippulaivapuhelin, jossa jaetaan kunniamaininta äänestyksessä ensimmäiseksi tulleelle puhelimelle sekä 2. ja 3. sijoille päätyneille puhelimille. Neljässä muussa kategoriassa kunniamaininta annetaan ainoastaan äänestyksessä ensimmäiseksi tulleelle puhelimelle.

Vuoden Puhelin -äänestyksen tulokset tullaan julkaisemaan heti tammikuun alussa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili