OnePlusYleinen

Musta OnePlus 3T esiteltiin nyt laajemmalle yleisölle – Suomessa saatavilla jo tällä viikolla

OnePlus 3T Midnight Black

OnePlus on tänään kertonut tuovansa saataville mustan (Midnight Black) OnePlus 3T -puhelimen. Aikaisemmin puhelin julkaistiin yhdessä Coletten kanssa rajallisena 250 kappaleen eränä, mutta nyt uutuusväri tulee myös laajemman yleisön ulottuville.

Ensimmäiset mustat OnePlus 3T -puhelimet (250 kappaletta) ovat saatavilla 24. maaliskuuta Hypebeast -verkkokaupasta. Suomessa operaattori Elisa ottaa myös mustan väriversion valikoimiinsa ja aloittaa myynnin lauantaina 25. maaliskuuta kello 14 alkaen Helsingissä sijaitsevassa Elisa Kulma -myymälässä. Ensimmäisille asiakkaille on kaupanteon yhteydessä luvassa erityislahjapaketti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 3T:n mustaa väriä tulee saataville vain rajallinen määrä, mutta OnePlus ei kuitenkaan paljasta laitteiden tarkkaa valmistusmäärää. Puhelimessa on 128 gigatavua tallennustilaa ja 6 gigatavua RAM-muistia. Hintaa löytyy 479 euroa.

“OnePlus hyödyntää käyttäjiltään saamaansa palautetta suoraan tuotteiden kehittämiseen ainutlaatuisella tavalla. Käyttäjämme ovat toivoneet kokonaan mustaa OnePlus 3T:tä, joten työryhmämme ryhtyi työskentelemään tähän mennessä parhaimman puhelimen valmistamiseksi. Kehityksen tuloksena on OnePlus 3T Midnight Black”, kertoo OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau. “Uudessa versiossa yhdistyvät tehokas koneisto, nopea ja saumaton ohjelmisto sekä täydellisiksi viimeistellyt yksityiskohdat.”

Puhelimen väriä lukuun ottamatta OnePlus 3T Midnight Black on täysin samanlainen jo markkinoilla olevan OnePlus 3T:n kanssa. Puhelimen sisällä hyrrää neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 2.35 GHz:n taajuudella toimivasta Kryo-ytimestä sekä kahdesta 1.6 GHz:n taajuudella hyrräävästä samaisesta Kryo-ytimestä. Grafiikkasuorittimena puhelimessa toimii jo alkuperäisestä OnePlus 3 -mallista tuttu Adreno 530. Laitteesta löytyy 6 gigatavua RAM-muistia. OnePlus 3T:ssä etukamerasta löytyy huimat 16 megapikseliä ja takakamera on myös 16 megapikseliä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus