AndroidOnePlusYleinen

OnePlus julkaisi uuden värin huippupuhelimestaan – tässä on OnePlus 3T colette edition

OnePlus 3T colette edition

Kiinasta ponnistava halpoihin lippulaivapuhelimiin erikoistunut OnePlus on esitellyt yhdessä ranskalaisen coletten kanssa yhteistyössä uuden erikoisversion OnePlus 3T -puhelimesta. Nyt julkaistu versio ei ole kovinkaan erilainen verrattuna jo myynnissä olevaan puhelimeen. Erikoiserä tulee saataville vain coletten konseptiliikkeessä Pariisissa.

OnePlus 3T:n colette editionia tulee saataville vain 250 kappaleen erä, johon on kaiverrettuna coletten logo. Puhelimet ovat myös täysin mustia. Aikaisemmin puhelin on ollut saatavilla vain kultaisena ja Gunmetal -värissä. Puhelimessa on 128 gigatavua tallennustilaa ja sen hinta on 479 euroa. Erikoisversion myynti alkaa 21. maaliskuuta, kun colette avaa ovensa kello 11.00. OnePlus lupaa ensimmäisille ostajille myös OnePlus Bullet-kuulokkeet.

Erikoisversio on väriä ja coletten logoa lukuun ottamatta täysin identtinen jo markkinoilla olevan OnePlus 3T:n kanssa. Puhelimen sisällä hyrrää neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 2.35 GHz:n taajuudella toimivasta Kryo-ytimestä sekä kahdesta 1.6 GHz:n taajuudella hyrräävästä samaisesta Kryo-ytimestä. Grafiikkasuorittimena puhelimessa toimii jo alkuperäisestä OnePlus 3 -mallista tuttu Adreno 530. Laitteesta löytyy 6 gigatavua RAM-muistia. OnePlus 3T:ssä etukamerasta löytyy huimat 16 megapikseliä ja takakamera on myös 16 megapikseliä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android