Sponsoroitu

Näin suojaat puhelimesi kunnolla – suojakuoret ja panssarilasit edullisesti Suojaapuhelin.fi -verkkokaupasta

Tänä päivänä monet älypuhelimet maksavat maltaita ja puhelimet ovat myös muuttuneet selvästi helpommin hajoaviksi, mitä ne vielä vuosia sitten olivat. Syynä tähän ovat lasiset rakenteet, joita älypuhelinvalmistajat suosivat jatkuvasti enemmissä määrin. Oli puhelin minkä hintainen hyvänsä, niin oletusarvoisesti sen halutaan kestävän mahdollisemman monta vuotta aktiivista käyttöä. Suojaapuhelin.fi -verkkokauppa tarjoaa ratkaisuja puhelimien suojaamista varten, sillä valikoimaan kuuluvat muun muassa puhelinkohtaiset suojakuoret sekä panssarilasit.

Suojaapuhelin.fi on suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyvät suojakuoret, suojakotelot, lompakkokotelot, silikonikuoret ja panssarilasit. Suojakoteloita ja suojakuoria on saatavilla todella montaa eri mallia ja tyyliä. Monesti laadukas suojakuori yhdessä panssarilasin kanssa pelastavat puhelimen monesta vaikeasta tilanteesta.

Suojakuoret useisiin älypuhelinmalleihin

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät suojakuoret monien älypuhelinvalmistajien puhelimille. Valikoimaan kuuluvat muun muassa Applen, Huawein, Samsungin, OnePlussan, LG:n, Nokian ja Xiaomin mallikohtaisia suojakuoria. Suojakuoria on monenlaisia, joita ovat muun muassa silikonikuoret, flipcover-kuoret sekä lompakkokotelot.

Suojakuoria on joka lähtöön, joista osa suojaa vain puhelimen takaosaa sekä reunoja, jolloin suojakuori hieman pääsee pehmentämään puhelimen tippumista. Lisäksi tarjolla on suojakoteloita, lompakkokoteloita sekä flipcover-kuoria, jotka suojaavat myös puhelimen etupuolta. Suojakotelossa voi olla korttipaikka, jolloin puhelimen mukana kulkee kätevästi myös tarvittavat kortit. Puhelin suojautuu kotelon avulla todella hyvin, jolloin myös näyttö on kannen takana piilossa, jos puhelin pääsee tippumaan kädestä maahan.

Suojakuorien sekä koteloiden avulla puhelimelle on mahdollista saada myös tyyliä ja persoonallisuutta. Suojaapuhelin.fi -verkkokaupan kautta on saatavilla kymmeniä eri tyylisiä suojakuoria, joista jokaiselle löytyy varmasti mieluisa. Tarjolla on erilaisilla kuvioilla varusteltuja suojakuoria ja koteloita, joiden lisäksi valikoimassa on myös erittäin laadukkaita aidosta nahasta tai econahasta valmistettuja kuoria.

Suojakuorta voidaan pitää edullisena vakuutuksena uudelle älypuhelimelle, sillä se vaimentaa kovia iskuja ja monissa tilanteissa myös estää laitteen hajoamisen. Kattava valikoiman erilaisia suojakuoria löytyy tämän linkin takaa Suojaapuhelin.fi -verkkokaupasta.

Panssarilasilla suojaat puhelimen näytön

Suojaapuhelin.fi -verkkokaupasta pystyy tilaamaan helposti myös juuri oikeanlaiset panssarilasit puhelimellesi. Panssarilasit ovat yksi suosituin suoja erityisesti uudelle älypuhelimelle, sillä sen avulla pystytään suojaakaan herkästi hajoavaa näyttölasia. Panssarilasi on todistetusti selvästi parempi suoja näytölle kuin perinteiset muoviset suojakalvot. Panssarilasilla saadaan puhelimeen toinen lasikerros, jolloin panssarilasi ottaa vastaan puhelimen näyttöön kohdistuvat iskut, eikä itse puhelimen näyttölasi pääse vaurioitumaan.

Panssarilasit ovat lähes huomaamattomia ja varsin ohuita. Suojaapuhelin.fi -verkkokaupan kautta löytyvät mallikohtaiset panssarilasit, jotka asentuvat puhelimiin miellyttävästi. Panssarilasin avulla uuden älypuhelimen näyttö on selvästi aikaisempaa paremmin suojassa niin iskuilta kuin naarmuuntumiseltakin. Esimerkiksi monille tuttu muovinen suojakalvo suojaa pääasiassa ainoastaan näytön naarmuuntumiselta, mutta panssarilasin ideana on, että ylimääräinen lasikerros ottaa iskut vastaan, eikä puhelimen varsinainen näyttölasi hajoa heti ensimmäisen vahinkotiputuksen jälkeen.

Myynnissä olevat laadukkaat panssarilasit ovat valmistettu oikeasta karkaistusta 9H kovuisesta lasista, joka on jopa 9 kertaa kovempaa kuin perinteinen lasi. Panssarilasin kovuus takaa, että lasi ei pääse käytössä naarmuuntumaan kovinkaan herkästi, vaan se näyttää hyvältä pidemmänkin käytön jälkeen. Suojaapuhelin.fi -verkkokaupan kautta panssarilasit saa aina edulliseen hintaan, ja koko valikoimaan pääsee tutustumaan tämän linkin takaa.

Valikoimassa myös paljon muuta

Vaikka erilaiset suojakuoret sekä panssarilasit ovat Suojaapuhelin.fi -verkkokaupan suosituimpia tuotteita, niin valikoimasta löytyy paljon myös muita tuotteita. Suojakuoria ostaessa pystyy tutustumaan tarkemmin myös valikoimassa oleviin latureihin, latauskaapeleihin, puhelinpidikkeisiin sekä kuulokkeisiin. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat myös suosituksi nousseet laadukkaat PopSockets-puhelinpidikkeet, joiden avulla älypuhelimesta saadaan aikaisempaa parempi ote.

Latureita sekä erilaisia kaapeleita löytyy valikoimasta reilusti, sillä Suojaapuhelin.fin kautta on mahdollista ostaa niin USB-C-tyypin kaapelit kuin myös Lightning-kaapelit. Tarjolla on paljon merkkituotteita tunnetuilta brändeiltä, ja monet tuotteet ovat myös usein alennuksessa edulliseen hintaan. Tarvittaessa verkkokaupasta on mahdollista tilata myös suuria virtapankkeja, joista löytyy virtaa jopa 20 000 milliampeerituntia. Suojaapuhelin.fi -verkkokaupan latureiden ja kaapeleiden tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan tämän linkin takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  4 Kommenttia

  1. Nuorisonkin piirissä on alkanut herätä huolta kestävästä kehityksestä, joten älypuhelimen suomaaminen kestämään yli 1, yli 2, sekä etenkin yli 3 vuotta on merkittävä ilmastoteko tosiaan.

   Lisäksi älypuhelimen jälleenmyyntiarvoakin voi ainakin jonkin verran petrata hyväkuntoisella, käytössä suojatulla puhelimella, joka ei ole täynnä kolhuja ja näyttölasi säröillä.

  2. Lasi kuin metallikeramiikkakin on puhelimista kadonnut alle 400 euron laitteista, enää näitä muovilasikuorisia uusia laitteia onneksi, mutta valitettavasti vain muovisia nekin jotka oli ennen metallikeramiikkaa tuossa hintaluokassa. Elinkaaren pidentyminen juontaa googlen ja EU:n kestävän kehityksen linjauksesta jota valmistellaan kodin elektroniikkaan … Laitteelle 4-5 vuotta olisi kohtuuaika ilman applemaisia täytetäyhkä tervaa ja höyheniä päiivytsmallia uusien myymiseksi vaikka sen tukikaari onkin 4-6 vuotta, kaikki ei niistäkään saa enää versiopäivityksiä kuitenkaan pihistetyn ram-muistikapasiteetin vuoksi tai ollenkaan välttämättä käyttöjärjestelmän paisuttua yli fyysisen kapasiteetin.

  3. Varoitettakoon, että suurimmat lasi- ja runkovauriot aiheuttavat yleensä ns. lompakkokotelot jotka on liukkaita ja läpsähtävät sormista avatessa lasipuoli edellä maahan … Monessa tapauksessa panssarilasi on ottanut iskun vastaan näytön vahingoittumatta, jos sellanen on asennettu. Hyvin usein ”en ollut kerinnyt hankkimaan”:

  4. Nii niillä jotka on rähmäkäpäliä.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Sponsoroitu