Disney+Yleinen

Disney+ saapui ennakkotilattavaksi 59,99 euron hintaa – palvelu avautuu Suomessa 15. syyskuuta

Disney ilmoitti jo aikaisemmin, että suosittu Disney+ -palvelu on avautumassa myös Suomen markkinoilla syyskuun puolivälissä. Nyt Disney on ilmoittanut, että palvelun ennakkotilaus on mahdollista 59,99 euron hintaan. Kyseessä on vuositilauksen esittelyhinta, joka on tilattavissa 14. syyskuuta 2020 asti.

Odotettu Disney+ -suoratoistopalvelu avautuu Suomessa ​​15. syyskuuta 2020, jolloin se on tarjolla normaalihintaisesti, eli lanseerauksen yhteydessä hinnoittelu on 6,99 euroa kuukaudessa tai 69,99 euroa vuodessa.

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä, kuten Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja, kuten lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettävää lyhytelokuvia. Disney+ tarjoaa yli 1000 elokuvaa, sarjaa sekä Disney+ Originals -tuotantoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaajat voivat katsoa Disney+ -suoratoistopalvelua lähes kaikilla yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä peräti neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia. Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia. Yhdellä tilauksella voi perustaa jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä.

Disney+ -palvelu avautuu 15. syyskuuta Suomen lisäksi myös Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Lähde: Disneyn tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta joku ylikallis suoratoisto-palvelu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Disney+