HMDNokiaYleinen

Näitä kahta Nokia-uutuutta et todennäköisesti huomannut – järeää suojaa tabletille ja monipuolinen 65 watin laturi

HMD Global julkisti MWC 2023 -messuilla useita erittäin edullisia Nokia-puhelimia, jotka olivat Nokia G22, Nokia C22 sekä Nokia C32. HMD Global on julkistanut MWC-messuilla myös muita uutuuksia, jotka ovat jääneet varmasti monilta huomaamatta. Nokia-tuotteiden valikoima on laajentunut muun muassa uudella järeällä suojakuorella ja tehokkaalla laturilla.

Nokia T10 -tabletille julkaistiin Kids Cover -suojakuori, joka tuo tabletille ylimääräistä suojaa. Suojakuori on valmistettu muovista ja se on tehty kestämään kovatkin iskut. Suojakuori antaa myös parempaa pitoa ja siinä on jalusta, jolla tabletin saa miellyttävästi pysymään paikallaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suojakuori esiteltiin kahdessa värissä, jotka ovat vihreä ja punainen. Toistaiseksi HMD Global ei kuitenkaan kertonut tarkkaan, milloin suojakuori saadaan myyntiin asti.

Toinen uusi pienemmälle huomiolle jäänyt tuote oli Nokia Dual Port Wall Charger 65W -laturi, joka tarjoaa nimensäkin mukaisesti mahdollisuuden ladata kahta laitetta samaan aikaan. Laturissa on mainostettu olevan tyylikäs muotoilu, jossa on käytetty 70 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja. Laturi on saatavilla perinteisessä mustassa väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laturiin on saatu kaksi USB-C-liitintä, jotka tarjoavat jopa 65 watin lataustehon. Laturilla pitäisi pystyä lataamaan kahta laitetta vähemmässä ajassa. Laturin tarkempia teknisiä tietoja ei vielä vahvistettu.

Nokia Dual Port Wall Charger 65W -laturin hinnaksi on kerrottu Euroopassa 49,99 euroa. Suomen hinta ja saatavuus kerrotaan myöhemmin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD