OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti vihdoin: Taittuvanäyttöinen puhelin tulossa tämän vuoden aikana

OnePlussan operatiivinen johtaja Kinder Liu kertoi MWC-messuilla tulevasta taittuvasta puhelimesta.

OnePlussan taittuvanäyttöisestä puhelimesta on huhuttu useaan kertaan, mutta mitään varmaa tietoa ei kuitenkaan ole ollut. Helmikuussa OnePlus vihjasi uudesta tuotteesta, odotettavasti taittuvasta puhelimesta, joka on tulossa heinä-syyskuun aikana. Tänään OnePlus on vahvistanut taittuvanäyttöisen puhelimen olevan vihdoin tulossa.

Ilmoitus tulevasta taittuvanäyttöisestä puhelimesta saatiin Mobile World Congress -messujen ”From Fast & Smooth to Beyond” -paneelikeskustelussa. OnePlussan mukaan taittuvanäyttöinen puhelin lanseerataan tämän vuoden toisella puoliskolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Ensimmäisessä taittuvanäyttöisessä älypuhelimessamme tulee olemaan OnePlussan tunnusomainen nopea ja sulava käyttökokemus. Se tulee olemaan lippulaivapuhelin, jonka muotoilusta, teknologiasta ja muista ominaisuuksista ei ole tingitty. Haluamme tuoda markkinoille taittuvanäyttöisen laitteen, joka tarjoaa huipputason käyttökokemuksen”, kertoo Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

OnePlussan Intian johtaja Navnit Nakra vihjasi tulevista laitteista helmikuun alussa.

OnePlus ilmoitti myös suunnitelmastansa rakentaa vahvempi älykäs ekosysteemi seuraavien 3–5 vuoden aikana tuodakseen tunnusomaisen nopean ja sulavan käyttökokemuksensa yhä useammille laitteille. OnePlussan mukaan ekosysteemi antaa mahdollisuuden tarjota saumaton yhteys OnePlus-laitteiden, kuten älypuhelimien, tablettien, puettavien älylaitteiden, televisioiden ja muiden IoT-laitteiden välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussalta on huhuttu taittuvanäyttöisiä puhelimia ja esimerkiksi hiljattain OnePlus sai tavaramerkin OnePlus V Fold- ja OnePlus V Flip -laitteille. Taittuvien puhelimien julkaisu on loogista, sillä myös OnePlussan emobrändi Oppo on sellaisia julkaissut. Viime vuonna nähtiin Oppo Find N2- ja Find N2 Flip -puhelimet.

Toistaiseksi mitään tarkkoja tietoja taittuvanäyttöisistä puhelimista ei ole olemassa, mutta OnePlus on luvannut kertoa enemmän tulevina kuukausina.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus