OnePlusYleinen

Nämä kuulokkeet voit ostaa vain yhdestä paikasta – OnePlus Buds Pron uusi hopea väri nyt myynnissä

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden hopea väriversio.

OnePlus julkaisi jo tammikuussa uuden hopean Radiant Silver -väriversion huippuluokan OnePlus Buds Pro -kuulokkeistaan, jotka ovat nyt saatavilla myös Suomessa. Valitettavasti uusi väriversio ei tule saataville laajasti, vaan ne pystyy ostamaan vain yhdestä paikasta.

Uusi väriversio on saatavilla Suomessa ainoastaan OnePlussan omasta verkkokaupasta, eikä se ole tulossa saataville suomalaisten jälleenmyyjien kautta. Väriversion ohella kuulokkeissa ei ole mitään uutta, vaan ovat teknisesti samanlaiset kuin muutkin väriversiot. Aikaisemmin tarjolla on ollut vain musta ja valkoinen väriversio. Hopea väri on myynnissä tästä päivästä lähtien 149 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hopeinen väriversio tarjoaa kokonaan kiiltävän rakenteen niin kuulokkeissa kuin latauskotelossakin. OnePlus kuvailee uutta väriä tiedotteessaan näin: ”Hopea väri jäljittelee ruostumattoman teräksen ulkonäköä ja tuntumaa, ja on kirkkaampi ja heijastavampi kuin alumiiniseos”.

Teknisesti kuulokkeissa ei ole mitään muutoksia verrattuna jo markkinoilla oleviin versioihin. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat OnePlussan toistaiseksi kehittyneimmät kuulokkeet, jotka asettuvat 149 euron hintapisteeseen Euroopassa. Kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja OnePlussan mukaan yksi kohokohdista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 40 desibelin melun. Akunkesto on parhaimmillaan OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa jopa 38 tuntia ja tuettuna on pikalataus ja langaton lataus.

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin arvostelleet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. Arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus