AppleYleinen

Apple julkaisi kolme uutta väriversiota Beats Studio Buds -kuulokkeista – lisäksi Android-sovellus sai uusia toimintoja

Beats Studio Buds -kuulokkeet uudessa pinkissä värissä.

Apple on julkaissut kolme uutta väriversiota Beats Studio Buds -kuulokkeistaan, jotka ovat edullisempi vaihtoehto esimerkiksi AirPods Prolle. Uusien väriversioiden ohella Apple on kertonut tuovansa Beatsin Android-sovellukseen uusia ominaisuuksia.

Beats Studio Buds -kuulokkeet on tuotu nyt tarjolle kolmessa uudessa värissä, jotka ovat harmaa Moon Grey, sininen Ocean Blue sekä pinkki Sunset Pink. Mitään uutta kuulokkeisiin ei ole värien ohella saatu, ja ne ovat myynnissä heti Suomessakin 149,95 euron hintaan. Yhteensä väriversioita kuulokkeista on nyt kuusi, sillä alun perin tarjolla oli väriversiot punainen Beats Red, musta sekä valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat monella tavalla mielenkiintoiset, sillä niissä on paljon samaa kuin selvästi kalliimmissa AirPods Pro -kuulokkeissa. Beats Studio Buds -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne, IPX4-sertifikaatin mukainen roiskevedenkestävyys sekä kompakti rakenne. Äänenlaatu on 8,2 mm elementtien varassa ja Apple on varustellut ne aktiivisella taustamelun vaimennuksella.

Apple on kertonut kuulokkeiden tarjoavan 8 tunnin akunkeston musiikkia kuunnellessa taustamelun vaimennuksen ollessa pois päältä. Latauskotelon kerrotaan tarjoavan jopa 16 tuntia lisää virtaa, joka tarkoittaa yhteensä 24 tunnin akunkestoa. Beats Studio Buds -kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.2 -yhteys sekä USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen uusi ilmoitus Applelta oli Beats-sovellukseen tuleva tuki ”Locate My Beats” -ominaisuudelle. Kuten nimestä voi päätellä, niin ominaisuuden avulla käyttäjät voivat paikantaa kuulokkeet niiden ollessa kadoksissa. Android-sovellus on saanut nyt myös tuen kuulokkeiden akkutietojen näyttämiselle sekä kuuntelutilojen vaihtamiseen lennossa.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple