YleinenZTE

Näytönalaisella etukameralla varusteltu ZTE Axon 30 julkaistaan 27. heinäkuuta – tältä tuleva puhelin näyttää

ZTE on viime viikkoina vihjaillut tulevasta Axon 30 -älypuhelimesta, joka on järjestyksessään yhtiön toinen näytönalaisella etukameralla varusteltu älypuhelin. Tänään ZTE on vihdoin vahvistanut odotetun puhelimen julkaisupäivän, ja laite tullaan näkemään jo ensi viikolla ainakin Kiinan markkinoilla.

Julkaisutilaisuus järjestetään 27. heinäkuuta Kiinassa, mutta valitettavasti globaalista julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa. Todennäköisesti Axon 30 tulee myyntiin myös globaalisti, kuten edeltäjäversio sekä monet muut viimeaikaiset ZTE:n huippupuhelimet. ZTE on julkaissut Weibossa myös kuvan, joka paljastaa laitteen muotoilun ja väriversiot kokonaisuudessaan. Puhelimesta on muun muassa musta, oranssi, sininen sekä valkoinen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi suurta ympyrää, joiden sisällä on neljä kamerasensoria. Kuva vahvistaa Axon 30 -mallissa olevan 64 megapikselin tasoinen pääkamera. Laitteen etuosassa nähdään varsin kapeilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa ei ole kameraa nähtävillä, sillä etukamera on piilotettuna näytön alapuolelle.

ZTE julkaisi jo keväällä Axon 30 Pro– ja Axon 30 Ultra -huippupuhelimet, mutta vielä silloin odotettua Axon 30 -puhelinta ei päästy näkemään. ZTE on vahvistanut puhelimesta löytyvän muun muassa 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli, jossa on 400 pikseliä tuumaa kohden. Lisäksi näytön pitäisi olla aikaisempaa läpinäkyvämpi, jotta etukamera saa tarpeeksi valoa.

Lähde: Weibo (ZTE, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen