XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi näyttävän uutuusvärin Redmi Note 10S -älypuhelimesta

Redmi Note 10S Starlight Purple -värissä.

Xiaomi esitteli Redmi Note 10 -sarjan älypuhelimet maaliskuun alussa globaalisti, ja nyt yhtiö on julkaissut uuden näyttävän väriversion Redmi Note 10S -älypuhelimesta. Kyseessä on malliston yksi edullisimmista malleista, joka ei ole virallisesti myynnissä Suomessa. Uudesta väriversiosta Xiaomi on kertonut sosiaalisen median kanavissaan.

Uusi väri kantaa nimeä Starlight Purple ja kyseessä on tyylikäs violetti väriversio. Laitteen takaosassa on kiiltävä pinta, johon on tehty mielenkiintoinen kuviointi sekä pisteitä, jotka esittävät tähtiä. Väriversion ohella Redmi Note 10S -malliin ei ole tehty mitään muutoksia. Valitettavasti Xiaomi ei ole vielä tarkkaan kertonut, milloin uutuusväri tulee myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 10S tarjoaa muun muassa 6,43 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, MediaTekin kehittämän Helio G95 -järjestelmäpiirin sekä 48 megapikselin neloiskameran. Puhelimessa on lisäksi 5000 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus, stereokaiuttimet sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Redmi Note 10S -puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.


Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi