HuaweiYleinen

Vahvistus tuli: Odotetut Huawei P50 -puhelimet julkaistaan 29. heinäkuuta Kiinassa

Huawei on vahvistanut tänään Kiinan markkinoilla julkaisevansa odotetut Huawei P50 -sarjan huippupuhelimet. Alun perin puhelimia odotettiin markkinoille jo keväällä, mutta Huawein komponentti- ja valmistushaasteiden takia julkaisua on jouduttu lykkäämään useilla kuukausilla. Tänään Huawei on vahvistanut julkaisevansa uutuuspuhelimet vihdoin kotimarkkinoillaan ensi viikolla.

Julkaisutapahtuma järjestetään virallisesti torstaina 29. heinäkuuta, jossa on luvattu esiteltävän yhtiön uudet lippulaivalaitteet. Raporttien mukaan Huawei P50 -sarjan puhelimet eivät tule olemaan ainoat julkaistavat laitteet, vaan Huawei tulee esittelemään myös muita uutuustuotteitaan. Kyseessä on julkaisu Huawein kotimarkkinoilla Kiinassa, joten Huawei P50 -sarjan älypuhelimia ei kannata odottaa myyntiin globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 -sarja on ollut pitkään huhuissa, sillä Huaweilla on valtavia ongelmia valmistuksen kanssa, sillä Yhdysvaltojen asettamat rajoitteet vaikuttavat komponenttien hankintaan. Nähtävästi Huawei P50 -puhelimet tullaan julkaisemaan pääasiassa vain 4G-yhteyksillä varusteltuna ja 5G-malleja on todella vähän. Huaweilla ei ole enää varastossa tarvittavaa määrää Kirin-huippupiirejä, jonka takia puhelimissa nähdään Qualcommin valmistama Snapdragon 888 -piiri ilman 5G-modeemia.

Tulevan Huawei P50 -puhelimien on tiedetty tarjoavan mullistavia kameraominaisuuksia, mutta myös mielenkiintoisen muotoilun. Puhelimien takaosassa on valtava kamera-alue, jossa on useita kameroita. Lisäksi uutuuspuhelimien pitäisi olla muiltakin osin huippuluokkaisia, vaikka toki ongelmat komponenttien saatavuudessa ovat vaikuttaneet laitteiden toteutukseen.

Lähde: Weibo (Huawei)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei