NothingYleinen

Näyttääkö Nothing Phone (2a) sittenkin tältä? Tuotekuva eroaa aikaisemmista vuodoista

Nothing Phone (2a) / Kuva: OnLeaks

Nothing on jo vahvistanut yhtiön seuraavan puhelimen olevan keskihintaluokkaan asettuva Nothing Phone (2a), mutta mitään varsinaisia tietoja laitteesta ei ole jaettu. Huhuja sekä vuotokuvia esimerkiksi prototyyppilaitteista on nähty, mutta nyt tunnettu vuotaja on jakanut viralliselta vaikuttavan tuotekuvan laitteesta.

Mielenkiintoisen kuvasta tekee se, että se ei ole lähelläkään vuotaneita prototyyppilaitteita. Kuvassa puhelimessa nähdään läpinäkyvä takaosa, joka on hieman uudistettu. Nähtävästi takaosassa ei kuitenkaan nähdä Nothingille tuttua Glyph-käyttöliittymää tai langatonta latausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka on sijoitettu vasempaan yläkulmaan. Aikaisemmin prototyyppikuvissa kamerat olivat puhelimet takaosassa keskitetysti. Kuvassa on myös teksti ”Phone (2a)”, joka vahvistanee kyseessä olevan seuraava Nothing-laite.

Aikaisempien vuotojen mukaan Nothing Phone (2a) -puhelimessa olisi OLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista vastaisi MediaTekin kehittämä Dimensity 7200 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla olisi 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa pitäisi olla kaksoiskamera, jotka ovat 50 megapikselin tasoisia. Käyttöjärjestelmäksi on vuodossa mainittu Android 14, jonka päällä hyrrää Nothing OS 2.5- käyttöliittymä. Nothing Phone (2a) -puhelimen pitäisi saada myös muista puhelimista tuttu Glyph-valaistus.

Tarkempia tietoja puhelimesta saadaan todennäköisesti lähiviikkoina, sillä Nothing on aloittanut laitteesta vihjailut.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing