OnePlusYleinen

Näyttääkö OnePlus Nord 2T tältä? Luonnoskuva antaa esimakua tulevasta

OnePlus Nord 2T saattaa näyttää tältä. / Kuva: 91mobiles.com.

OnePlus Nord 2T saattaa olla seuraava Nord-malliston älypuhelin Oppon tytärbrändi OnePlussalta. Puhelimesta on huhuttu jo muutaman kerran ja sen tekniset tiedot ovat jo pitkälti kokonaan tiedossa. Tällä kertaa 91Mobiles.com-sivusto on julkaissut Nord 2T:n luonnoskuvan, jonka väitetään paljastavat laitteen muotoilun.

Luonnoskuva paljastaa, että OnePlus Nord 2T -puhelimessa saattaisi olla uusittu kamera-alue takaosassa verrattuna Nord 2 -malliin. Puhelimeen on tulossa kolmoiskamera, jotka on asetettu kahden salamavalon kanssa kamera-alueeseen. Kamera-alueessa on kaksi suurempaa ympyrää, joista ylemmässä on nähtävästi pääkamera ja alemmassa on kaksi muuta kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2T saattaa näyttää tältä. / Kuva: 91mobiles.com.

Muotoilun ohella myös väriversio näyttää mielenkiintoiselta. OnePlussan kerrotaan tuovan takaosaan niin sanotun hiekkakivimäisen viimeistelyn, joka nähtiin jo brändin aivan ensimmäisessä OnePlus One -puhelimessa. Toki kuva on vasta luonnos, eikä se ole todellinen tuotekuva. Nähtävästi OnePlus Nord 2T:n kamera-alue olisi kuitenkin selvästi edeltäjäänsä suurempi.

Kuvissa ei ole nähty OnePlus Nord 2T -puhelimen etuosaa, mutta lähteiden mukaan laitteessa olisi etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Reiän kerrotaan olevan vasemmassa yläkulmassa.

OnePlus Nord 2

Aikaisemmissa vuodoissa OnePlus Nord 2T -puhelimessa on kerrottu olevan 6,43 tuuman kokoinen Full HD+ -näyttöpaneeli, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 90 hertsin virkistystaajuus sekä etukameraa varten tehty reikä. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna julkaistussa Nord 2 -puhelimessa käytettiin Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiriä, joten Dimensity 1300 on odotettavasti hieman päivitetty versio. OnePlus Nord 2T -puhelimeen on vuodon mukaan tulossa myös Android 12 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12 -käyttöliittymä.

Kameroita puhelimeen odotetaan kolmea takaosaan, jotka olisivat 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin mustavalkokamera. Etuosassa on nähtävästi 32 megapikselin tasoinen selfiekamera. OnePlus Nord 2T saa vuodon mukaan 4500 milliampeeritunnin akun sekä tuen 80 watin SuperVOOC -pikalataukselle.

Huhuissa OnePlus Nord 2T -puhelimen on kerrottu korvaavan mallistossa suositun OnePlus Nord 2 -puhelimen. Tietojen mukaan julkaisu tulisi tapahtumaan huhti-toukokuussa. Puhelin tulee asettumaan hinnoittelultaan 30 000 – 40 000 Intian rupian hintaluokkaan, joka tarkoittaisi noin 360-480 euron hintapistettä.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus