XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian POCO F4 ja POCO F4 Pro -puhelimet – läpäisseet jo useita sertifiointeja

POCO F3

Xiaomin alabrändi Poco on valmistelemassa uusien Poco F4- ja Poco F4 Pro -älypuhelimien julkaisua, sillä laitteet ovat läpäisseet viime päivinä lukuisia sertifiointeja. Poco julkaisi vasta viime viikolla uudet Poco M4 Pro- ja Poco X4 Pro -älypuhelimet, joten nähtävästi keväästä on tulossa Pocolle kiireistä uusien julkaisujen aikaa.

Yhdysvaltain televiranomainen FCC on sertifioinut hiljattain Poco F4 -puhelimen, jonka mallikoodi on 22021211RG. FCC on paljastanut puhelimen saavan muun muassa 4400 milliampeeritunnin akun, MIUI 13 -käyttöliittymän sekä 5G-yhteydet. Luonnollisestikaan sertifiointi ei paljasta tulevasta puhelimesta kovinkaan paljoa tarkkoja yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO F4:n tietoja FCC-sertifikaatista.

POCO F4 Pro on läpäissyt IMDA-sertifikaatin.

Poco F4 Pro -puhelin on löytynyt ja hyväksytty Singaporen IMDA-sertifikaatissa. Kyseessä on odotettavasti hyvin läheistä sukua oleva laite Poco F4 -perusmallille, mutta pro-version mallikoodi on hieman eri, eli 22011211G. Myöskään Poco F4 Pron tarkkoja tietoja ei sertifioinneista paljastu, mutta ne paljastavat julkaisun olevan jo hyvin lähellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien raporttien mukaan Poco F4 voisi saada tehonsa Qualcommin kehittämästä Snapdragon 870 -järjestelmäpiiristä ja Poco F4 Prohon odotetaan MediaTekin tämän hetken tehokkainta Dimensity 9000 -järjestelmäpiiriä. Todennäköisesti Poco F4 -sarjan puhelimet ovat pitkälti uudelleen brändättyjä versioista Kiinassa ensi viikolla julkaistavista Redmi K50 -sarjan älypuhelimista. Vastaavalla strategialla Xiaomi on ollut liikkeellä myös aikaisempina vuosina.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi