RealmeYleinen

Näyttääkö OnePlussan sisarbrändin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin tältä?

Oppo ja sen tytärbrändit Realme tai OnePlus eivät ole tuoneet vielä kuluttajien saataville taittuvanäyttöisiä älypuhelimia, vaikka erityisesti Oppolla on tiedetty olevan erilaisia suunnitelmia. Realmen johtajat ovat usein kertoneet ensi vuonna panostuksien olevan huippuluokan järjestelmäpiireissä sekä pikalatauksissa, mutta taittuvanäyttöisistä puhelimista on oltu toistaiseksi hyvin hiljaa.

Nähtävästi joitakin suunnitelmia myös Realmelta löytyy, sillä tunnettu vuotaja Ice Universe on saanut käsiinsä luonnoskuvia Realme GT 2 Fold -nimeä kantavasta laitteesta. On kuitenkin hyvä huomata, että kyseessä ei välttämättä ole mikään todellinen paljastus tulevasta puhelimesta, mutta antaa mielenkiintoisen katsauksen siihen, mitä voi olla tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilultaan kyseessä olisi selvästi erilaisempi taittuvanäyttöinen älypuhelin, johon on aikaisemmin totuttu. Muun muassa sarana olisi oikeassa reunassa, joten puhelin aukeaa eri suuntaan kuin esimerkiksi Galaxy Z Fold 3. Ulkonäyttö olisi konseptin mukaan 6,5 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Sisäosan näytön kooksi on merkattu 8 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Puhelimen takaosassa on myös jonkinlainen 50 + 50 megapikselin kamerajärjestelmä.

Realmen ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen on odotettu asettuvan yli 1200 dollarin hintapisteeseen, joka olisi hieman vähemmän kuin kilpailijoiden vastaavat laitteet. Toistaiseksi Realmen suunnitelmista taittuvien näyttöjen suhteen ei ole muita tietoja.

Koska Realme on OnePlussan sisarbrändi, niin nähtävästi myös OnePlussalta voitaneen odottaa taittuvanäyttöistä puhelinta jossain kohtaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme