GoogleYleinen

Googlelta tulossa edullisempi Pixel 6a -älypuhelin – vuotokuvien perusteella muotoilu jatkaa Pixel 6:sta tuttua ilmettä

Google julkaisi hiljattain huippuluokan Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -älypuhelimet, jotka erottuivat massasta poikkeavalla muotoilulla sekä Googlen omalla järjestelmäpiirillä. Google on nähtävästi tuomassa odotettua aikaisemmin markkinoille myös uuden Pixel 6a -älypuhelimen, joka olisi seuraaja tänä vuonna julkaistulle Pixel 5a 5G -puhelimelle.

A-sarjan puhelimet ovat olleet aina Googlen edullisempia älypuhelimia, joten Pixel 6a on todennäköisesti edullisempi kuin Pixel 6 tai Pixel 6 Pro. Tunnettu vuotaja OnLeaks on tänään julkaissut puhelimesta CAD-mallinnokseen perustuvia tarkkoja kuvia, joista saadaan ensimmäiset tiedot puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvien perusteella Pixel 6a -puhelimen muotoilu on täysin samanlainen kuin Pixel 6 -puhelimessa, sillä takaosassa on kaksisävyinen muotoilu ja keskiössä on koko puhelimen levyinen kamera-alue. Kameroita takaosassa on kuvien perusteella kaksi ja mukana on myös LED-salamavalo. Kuvista voidaan päätellä ainakin laitteen kehyksen olevan alumiinia, sillä siinä on esillä antennijuovat.

Pixel 6a -puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Näyttöä kiertävät kehykset ovat tasaisen paksut, mutta eivät mitenkään erikoisen ohuet. Kuvien perusteella oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä vasemmassa kyljessä on SIM-korttitelakka. Pixel 6a:n yläreunassa on yksi mikrofoni ja alareunassa on kaiuttimet sekä USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimen mitat olisivat 152,2 x 71,8 x 8,7 millimetriä ja näyttö olisi noin 6,2 tuuman kokoinen, Toistaiseksi tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vuotoja, mutta niistä nähtäneen lähempänä julkaisua enemmän tietoja. Koska kuvat Pixel 6a -puhelimesta on vuotanut jo nyt, niin Google saattaa julkaista laitteen odotettua aikaisemmin ensi vuonna.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google