HMDNokiaYleinen

Nokia 3.1 Plus myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Nokia 3.1 Plus

Kohun keskellä pyörivä suomalainen HMD Global on tuonut kaikessa hiljaisuudessaan Suomessa myyntiin viime vuonna maailmalla julkaistun Nokia 3.1 Plus -älypuhelimen. Puhelimen myynnistä vastaa tällä hetkellä Gigantti, jonka kautta laitetta on heti saatavilla.

Nokia 3.1 Plus on varusteltu suurella 6,0 tuuman 18:9-kuvasuhteen kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on HD+ -tasoa. Järjestelmäpiirinä puhelimessa toimii MediaTekin kehittämä Helio P22, jonka kaveriksi on laitettu 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Nokia 3.1 Plus tarjoaa 32 gigatavua, mutta tätä on mahdollista laajentaa muistikortin avulla. Akku on yksi puhelimen tärkeimmistä valttikorteista ja HMD Global onkin pakannut Nokia 3.1 Plussaan 3500 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 3.1 Plus on yksi halvimmista Nokia-puhelimista, josta löytyy kaksoiskamera. Kamera rakentuu 13 ja 5 megapikselin sensoreista, joista jälkimmäinen on tarkoitettu bokeh-kuvaamiseen. Etukameran virkaa hoitaa 8 megapikselin sensori. Muita puhelimen mainittavia seikkoja ovat sormenjälkilukija, microUSB-liitäntä sekä Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä (mahdollista päivittää Android 9.0 Pie -versioon). Rakenteeltaan Nokia 3.1 Plus on muovia sekä alumiinia.

Suomessa Nokia 3.1 Plus -puhelinta myy ainakin Gigantti ja hintaa laitteella on 199 euroa. Tarjolla on ainoastaan 3 + 32 gigatavun versio sinisessä väriversiossa. Nokia 3.1 Plus on Suomessa siis täysin samanhintainen kuin Nokia 5.1 Plus.

Nokia 3.1 Plussan tekniset tiedot:

  • Näyttö: 6,0 tuumaa, HD+, 18:9-kuvasuhde
  • Suoritin: MediaTek Helio P22
  • RAM-muisti: 3 gigatavua
  • Tallennustila: 32 gigatavua (muistikorttipaikka max. 400 Gt)
  • Akku: 3500 mAh
  • Kamerat: 13 MP (f/2.0-aukko) + 5 MP (f/2.4) pääkamera ja 8 MP (f/2.2) etukamera
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo (Android One)
  • Värit: Sininen, (valkoinen, harmaa)
  • Muuta: micro-USB, sormenjälkilukija

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ompas kallis puhelin tolla hinnalla saa jo Nokia 6.1 puhelimen. Paljon parempi kuin Nokia 3.1 plus. Jos suostuu tinkimään näytönkoosta hiukan. Saa todella paljon paremman puhelimen samaan hintaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD