AndroidHMDNokiaYleinen

Android 8.0 Oreo nyt ladattavissa Nokia 3 -puhelimelle

HMD Global on aloittanut jakamaan Android 8.0 Oreo -päivitystä yhtiön viime vuoden Nokia 3 -puhelimelle maailmanlaajuisesti. Uusi päivitys on kooltaan reilut 1,6 gigatavua, joten kyseessä on kohtuullisen suuri päivitys.

Uusia ominaisuuksia Android 8.0 Oreossa ovat muun muassa kuva kuvassa ja autofill-ominaisuus, joka muistaa salasanat, nopeuttaakseen kirjautumista sovelluksiin. Lisäksi päivityksestä löytyy parannuksia suojaukseen sekä nopeuteen. Google on lisännyt käyttöjärjestelmäänsä myös 60 uutta emojia. Android 8.0 Oreossa on panostettu sovelluksien taustatyöskentelyn vähentämiseen, jotta puhelimien akku kestäisi paremmin. Googlen mukaan uusi Android-versio käynnistyy jopa kaksi kertaa nopeammin kuin mitkään muut Android-versiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska kyseessä on merkittävä ohjelmistopäivitys, niin HMD Global jakaa sen todennäköisesti porrastetusti. Päivitys on kuitenkin tulossa kaikille Nokia 3 -puhelimille ladattavaksi lähiaikoina. Päivitykset voi tarkistaa menemällä: Asetukset > Tietoja puhelimesta > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Lähde: Juho Sarvikas (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android