HMDNokiaYleinen

Nokia 3310 saapui myyntiin Suomessa, mutta puhelin myytiin loppuun jo ennakkoon

Uusi Nokia 3310

HMD Global Oy on aloittamassa Suomessa uuden Nokia 3310:n myymisen tänään 31.5.2017. Puhelin on ollut ennakkotilattavissa monien jälleenmyyjien kautta parin viikon ajan ja Nokia 3310 on valmistajan mukaan herättänyt valtavaa mielenkiintoa. Huima ennakkomyynti tarkoittaa sitä, että käytännössä kaikki ensimmäiset puhelimet menevät ennakkotilaajille.

Tähän päivään uudistetusta Nokia 3310 -puhelimesta on nopeasti kasvanut ilmiö. Joillekin puhelin on muisto ensimmäisestä omasta puhelimesta. Toiset haluavat kätevän kakkospuhelimen kesän rientoihin tai siirtyvät loman ajaksi digipaastolle töiden ja somen ulottumattomiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme hyvin iloisia suuresta kiinnostuksesta. Ensimmäiset Nokia 3310:t Suomessa menevät puhelimen ennakkoon tilanneille faneille”, sanoo HMD:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela. ”Teemme kaikkemme vastataksemme kovaan kysyntään, ja pian puhelimia tulee taas lisää myyntiin. Jos haluaa varmistaa, että saa oman Nokia 3310:n ensimmäisten joukossa, suosittelemme varaamaan puhelimen tilaamalla sen jälleenmyyjiltämme.”

Nokia 3310 on saatavana Suomessa neljässä eri värissä: korkeakiiltoinen lämmin punainen ja keltainen sekä mattapintainen tummansininen ja harmaa. Puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 59 euroa. Tällä hetkellä puhelinta on siis lähes mahdotonta saada suoraan kaupoista, sillä Suomeen saatu erä puhelimia on toimitettu ennakkotilaajille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD