AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 6 (2018) paljastui Tenaan julkaisemista kuvista

Kiinan televiranomainen Tenaa on tänään listannut sivuillensa neljä kuvaa huhutusta Nokia 6 (2018) -puhelimesta, joka on mallikoodiltaan TA-1054. Valitettavasti Tenaa ei tällä hetkellä paljasta puhelimesta mitään teknisiä tietoja, mutta myös kuvat paljastavat mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Kuvista voidaan nähdä, että uudessa Nokia 6 -versiossa on hieman 16:9-kuvasuhdetta mahdollisesti pienempi kuvasuhde, joka ei välttämättä ole myöskään kilpailijoiden puhelimista tuttu 18:9-kuvasuhde. Ensi vuoden Nokia 6 -puhelimessa näyttäisi olevan hyvin pitkälti tämän vuoden Nokia 6:n kaltainen muotoilu, mutta takaosa on saanut joitakin muutoksia. Takaosassa on Nokia 5 -puhelimen kaltainen kameraosa, jossa on yksi kamera sekä kaksisävyinen LED-salama. Etuosan suuremman näytön takia sormenjälkilukija on tuotu puhelimen takaosaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat nyt siis ainoastaan HMD Globalin tulevan TA-1054 -mallikoodia kantavan puhelimen ulkoisen toteutuksen, mutta mitään muuta ei sitten vielä tiedetäkään varmaksi. Huhujen mukaan uusi Nokia 6 (2018) tullaan julkaisemaan Kiinassa tammikuussa.

Lähde: Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ei mitään järkeä. Haluaisin ostaa nokia 8 (2036) puhelimen. Paljonkohan maksais. Eiks nokia aijo tehdä muita uusia puhelin malleja. Vain samoja vanhoja pienillä viilaulsilla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android