HMDNokiaYleinen

Nokia 7.2 ja Nokia 6.2 saavat järeän James Bond -teemaisen suojakuoren

Suomalainen HMD Global on jo aikaisemmin ilmoittanut yhteistyöstään uuden Bond-elokuvan kanssa ja tulevassa elokuvassa nähdään seuraavan sukupolven Nokia-puhelimia, kuten Nokia 5.3 ja Nokia 8.3. Lisäksi yhteistyö on laajentumassa myös erilaisiin lisätarvikkeisiin, joita tiedetään olevan ainakin James Bond -teemainen suojakuori. Kuvia suojakuoresta on nähty jo aikaisemmin, mutta nyt tunnettu vuotaja Roland Quandt on julkaissut Twitterissä laadukkaita kuvia kuorista.

Kuvissa on siis James Bond 007 -erikoisversio kevlar-suojakuori. Kuvissa nähdään järeältä vaikuttava suojakuori, jonka reunat on valmistettu todennäköisesti muovista ja irrotettava takaosa on kevlar-materiaalia. Koska Suojakuori on yhteensopiva Nokia 6.2 -puhelimelle, niin se toimii myös Nokia 7.2 -puhelimen kanssa, sillä molemmat laitteet ovat ulkoisesti identtisiä. Suojakuoren takaosassa on teksti ”007” ja kuoren kyljessä lukee ”007 special edition”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi on epäselvää, milloin HMD Global tulee julkaisemaan Nokia 6.2- ja Nokia 7.2 -puhelimille suunnatun järeän erikoiskuoren. HMD Global julkaisee ainakin uusia Nokia-puhelimia 19. maaliskuuta, jolloin kuori todennäköisesti nähdään virallisesti. Aikaisempien tietojen mukaan suojakuori tulisi maksamaan Euroopassa noin 25 euroa ja sen olisi tarkoitus olla saatavilla myöhemmin tässä kuussa.


Lähde: Twitter (Roland Quandt)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Hieno kuori! Ostan heti kun ilmestyy. Viime viikolla ostin Nokia 6.2 kun oli tarjouksessa 129€. Puhelin on aivan loistava. Erittäin hyvä pääkamera 16 MP. Tyylikäs muotoilu, sopivan kevyt kädessä vaikka 6.3 tuuman näyttö. Android One ei ole hidastellut lainkaan, PureDisplay HDR näyttö on aivan uskomattoman hyvä ja ilo silmille joka päivä 👍

  2. Missä oli tarjouksesa? Pitäiskö itsekin odottaa että tulee tarjoukseen kun olen harkinnut tämän hommaamista.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD