SamsungYleinen

Samsung Galaxy Buds+ -kuulokkeiden myynti alkoi Suomessa tänään

Kaikki Galaxy Buds+ -kuulokkeiden värit Suomen markkinoilla.

Samsung on aloittanut tänään Suomessa myymään yhtiön uusia Galaxy Buds+ -kuulokkeita, jotka julkaistiin Galaxy S20 -malliston yhteydessä helmikuussa. Tänään kuulokkeiden myynti on alkanut, ja ne tarjoavat edeltäjiinsä verrattuna parempaa akunkestoa ja kehittyneempää äänentoistoa.

”Galaxy Buds+ -kuulokkeet tarjoavat entistä korkealaatuisempaa äänentoistoa sekä kirkkaamman äänen puheluissa. Akkua on kasvatettua ilman kompromisseja koon tai muotoilun suhteen. Viime vuonna esitellyt Galaxy Budsit saivat erittäin positiivisen vastaanoton ja odotamme innolla, miten suosikkikuulokkeidemme seuraajat otetaan vastaan”, toteaa Samsungin Pohjoismaiden Wearables-tuotepäällikkö Rikard Skogberg.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat hyvin lähellä alkuperäisiä Galaxy Buds -kuulokkeita. Tekniikkaa on kuitenkin päivitetty selvästi, sillä Samsung on korjannut uusissa versioissa edeltäjien puutteita. Kuulokkeiden akunkesto on nyt jopa 11 tuntia yhdellä latauksella, sillä kummastakin kuulokkeesta löytyy erillinen 85 milliampeeritunnin akku. Itse kuulokkeiden kotelossa on myös 270 milliampeeritunnin akku, jolla kuulokkeet voidaan ladata pari kertaa tyhjästä täyteen. Kuulokkeita voidaan ladata USB-C-tyypin liittimen kautta pikalatauksella ja Samsungin mukaan kolmen minuutin latauksella musiikkia voidaan kuunnella jopa 60 minuuttia. Galaxy Buds+ on myös varusteltu langattoman latauksen tuella.

Aikaisemmista versioista poiketen nyt molemmat kuulokkeet ovat yhdistettynä suoraan puhelimeen vain toisen sijaan. Kuulokkeissa on Bluetooth 5 -yhteys. Äänentoistoa Samsung on pyrkinyt parantamaan uudella kaksisuuntaisella dynaamisella kaiuttimella, joka koostuu basso- ja diskanttikaiuttimista. Mikrofoneja kuulokkeissa on kolme kappaletta.

Valitettavasti kilpailijoiden kuulokkeista tuttua aktiivista taustamelun suodatusta ei Galaxy Buds+ -kuulokkeisiin ole saatu. Samsung on suojannut kuulokkeet tuttuun tapaan IPX2-suojauksella ja yksi kuuloke painaa peräti 6,3 grammaa. Uudet Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat Android- ja iOS-yhteensopivat, sillä molemmille alustoille Samsung tarjoaa nyt oman sovelluksen, jolla kuulokkeiden asetuksia voidaan säätää.

Uudet Galaxy Buds+ -kuulokkeet tulevat Suomessa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen. Hintaa kuulokkeilla on Suomen markkinoilla 179 euroa. Samsung Galaxy Buds+ -kuulokkeiden edullisimmat hinnat sekä jälleenmyyjät löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung