SamsungYleinen

Samsung julkaisi edullisen Galaxy A11 -puhelimen – tältä näyttää hittipuhelimen seuraaja

Samsung on esitellyt kaikessa hiljaisuudessaan uuden alemman hintaluokan Galaxy A11 -puhelimen. Kyseessä on seuraaja Galaxy A10 -puhelimelle, joka oli viime vuonna myydyin Android-pohjainen älypuhelin. Uudessa Galaxy A11 -mallissa Samsung luottaa uusiin toteutuksiin sekä kolmoiskameraan.

Uusi Galaxy A11 on varusteltuna 6,4 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus (720 x 1560). Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, mutta valitettavasti tarkempia tietoja ei ole vahvistettu. RAM-muistia on 2 tai 3 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua. Galaxy A11 on varusteltuna myös microSD-muistikorttipaikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Galaxy A11 -puhelimessa on yllättävän paljon. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Samsung on pakannut uutuuspuhelimeen myös suuren 4000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 15 watin pikalatauksen avustuksella.

Puhelin on valmistettu kokonaisuudessaan muovista, joka on varsin yleistä tässä hintaluokassa. Puhelimen mitat ovat 161,4 x 76,3 x 8 millimeriä ja painoa on 177 grammaa. Tarjolle on tulossa neljä väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen, punainen ja sininen.

Toistaiseksi on epäselvää, milloin Samsung on tuomassa uuden Galaxy A11 -puhelimen myyntiin asti, sillä edes virallista hinnoittelua ei ole vahvistettu. Viime vuonna Galaxy A10 -puhelin maksoi noin 100 euroa, joten Galaxy A11 -mallin hinnoittelu asettunee suurella todennäköisyydellä 100-150 euron tietämiin.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung