AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 7 Plus sai Android 10 -päivityksen

HMD Global on tänään ilmoittanut aloittaneensa Android 10 -päivityksen jakelun yhtiön parin vuoden takaiselle Nokia 7 Plus -puhelimelle. Kyseessä on yksi HMD Globalin menestyneimmistä Nokia-puhelimista, sillä se tarjosi vuonna 2018 erittäin hyviä teknisiä ominaisuuksia omassa hintaluokassaan. Nokia 7 Plus julkaistiin aikoinaan Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmällä, joten Android 10 on nyt järjestyksessään toinen suurempi päivitys.

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään nyt livekuvatekstityksen, parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

HMD Global tulee jakamaan päivitystä Nokia 7 Plus -puhelimelle vaiheittain, joten kaikki eivät tule saamaan päivitystä samanaikaisesti. Päivityksen saatavuuden voi kuitenkin tarkistaa puhelimen asetuksien kautta.

Android 10 -päivityksen jakelu on aloitettu jo aikaisemmin Nokia 8.1-, Nokia 9 Pureview-, Nokia 7.1- ja Nokia 6.1 Plus -puhelimille. SuomiMobiilin Android 10 -päivitysseurantaan voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android