AndroidHMDMWCNokiaYleinen

Nokia 7 Plus tarjoaa 18:9-kuvasuhteen näytön ja tyylikkään muotoilun 399 eurolla

Nokia-puhelimien mallisto on tänään laajentunut lukuisilla puhelimilla, joista yksi on Nokia 7 Plus. Puhelimen pääominaisuudet löytyvät innovatiivisista kuvausominaisuuksista, upeasta muotoilusta ja pitkästä akunkestosta.

HMD Global hehkuttaa Nokia 7 Plussassa olevan lippulaivasuunnittelu, sillä siinä on ainutlaatuinen keraamipäällyste, joka on luotu 6-kerroksisella maalipinnalla. Puhelimen uniikki pinnoite piilottaa myös useimmista laitteista löytyvät antennijuovat. Nokia 7 Plus on pohjimmiltaan kuitenkin työstetty yhdestä 6000-sarjan alumiinipalasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 7 Plus perustuu suuren 6 tuuman näytön ympärille, jossa on uudenlainen 18:9-kuvasuhde. Näytön tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Tehoista puhelimessa huolehtii Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. HMD Global on asettanut Nokia 7 Plussaan myös Nokia 8 Sirocco -mallista löytyvän kameran. Puhelimessa on siis kaksoispääkamera, joka koostuu 12 ja 13 megapikselin sensoreista. Nokia 7 Plus kykenee siis 2x optiseen zoomaukseen sekä puhelimessa on uusi laajennettu Pro Camera -tila. Nokia 7 Plussan akku on kooltaan 3800 milliampeerituntia ja sen luvataan antavan jopa kahden päivän akunkeston. Puhelinta ladataan USB-C-tyypin latausliittimen avulla, mutta Nokia 8 Siroccon tavoin laitteessa ei kuitenkaan ole langatonta latausta.

HMD Global tuo uuden Nokia 7 Plus -puhelimen myyntiin huhtikuun alussa 399 euron hintaan. Saataville Nokia 7 Plus tulee kahdessa värissä, jotka ovat musta/kupari ja valkoinen/kupari.

Nokia 7 Plus tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Snapdragon 660
  • Näyttö: 6,0 tuuman 18:9 Full HD+ -näyttö
  • Muisti: 4 Gt RAM + 64 Gt ROM (muistikorttipaikka)
  • Kamerat: 12 + 13 MP pääkamera ja 16 MP etukamera (ZEISS)
  • Akku: 3800 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8 Oreo (Android One)
  • Värit: Musta/Kupari ja Valkoinen/Kupari
  • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija
  • Hinta: 399 euroa, myyntiin huhtikuussa

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android