HMDNokiaYleinen

Nokia 9 PureView -puhelimen ennakkotilaajat saavat maksuttoman näytön vaihdon kaupan päälle

Nokia 9 PureView -puhelimen ennakkotilaajat saavat kaupan päälle näytön vaihdon.

HMD Global julkaisi MWC 2019 -messuilla uunituoreen Nokia 9 PureView -älypuhelimen, joka tulee ensimmäisien maiden joukossa Suomessa myyntiin. Suomessa Nokia 9 PureViewin ennakkomyynti on jo aloitettu 25. helmikuuta ja varsinainen myynti alkaa 14. maaliskuuta. Hintaa puhelimella on 599 euroa.

Nokia 9 PureViewin ennakkomyynti on alkanut suomalaisien jälleenmyyjien ohella myöskin HMD Globalin verkkokaupan kautta, jonka kautta laitteen kaupan päälle on mahdollista saada maksuton näytön vaihto. Edun arvoksi on ilmoitettu 99 euroa, mutta näytön vaihdolle on myös kriteerejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjous koskee uusia Nokia 9 PureView -älypuhelimia, jotka on ostettu Nokia-verkkokaupasta 24.02.2019–31.03.2019 välisenä aikana, ja henkilöitä, jotka asuvat Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Italiassa, Itävallassa, Luxemburgissa, Puolassa, Portugalissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa. HMD Global kertoo tarjouksen olevan voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tarjous kattaa näytön vaihdon kolmen kuukauden, eli 90 päivän sisällä puhelimen toimituksesta. Lisätietoja tarjouksesta voi katsoa Nokian sivuilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD