OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G jälleen vuotokuvissa – paljastui uusissa Charcoal Ink- ja Blue Void -väreissä

OnePlus tulee esittelemään torstaina uuden OnePlus Nord CE 5G -älypuhelimen, josta on kuultu ja nähty useita vuotoja viimeisen viikon sisällä. Nyt nettiin on vuodettu myös uusia tarkkoja vuotokuvia kahdesta puhelimen väriversiosta. Samainen vuoto kertoo myös lisätietoja puhelimen muistivarianteista.

Kuvat ja tiedot ovat peräisin varsin luotettavalta vuotajalta, eli Ishan Agarwalilta, joka on jakanut ne Pricebaba.com-sivuston kanssa. Kuvissa OnePlus Nord CE 5G -puhelimen kerrotaan olevan esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Charcoal Ink sekä sininen Blue Void. Kuvien perusteella OnePlus tulee luottamaan alkuperäisestä Nord-puhelimesta tuttuun muotokieleen, vaikka eroavaisuuksia onkin havaittavissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa nähdään kolme kameraa, jotka ovat vasemmassa yläkulmassa pystysuunnassa. Kameroiden rinnalla on LED-salamavalo ja takaosassa nähdään myös OnePlussan tuttu logo. Kuvat paljastavat OnePlus Nord CE 5G:n saavan etuosaan kapeilla kehyksillä varustellun näyttöpaneelin, jonka yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Kuvat kertovat puhelimen oikeassa kyljessä olevan virtapainike ja vasemmassa kyljessä äänenvoimakkuuspainikkeet.

Aikaisempien vuotojen mukaan OnePlus Nord CE 5G tulisi saamaan 6,43 tuuman suuruisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus sekä integroitu optinen sormenjälkilukija. Tehoista on huhuttu vastaavan Qualcommin kehittämä Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuoreimmat tiedot kertovat kuitenkin puhelimesta olevan tulossa tarjolle kolme muistivarianttia, jotka ovat 6 + 128 gigatavua, 8 + 128 gigatavua sekä 12 + 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 5G -puhelimeen odotetaan huhuissa myös kolmoiskameraa, jossa pääkamerana hyödynnetään 64 megapikselin OmniVisionin sensoria. Puhelimessa pitäisi olla myös 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. OnePlus tulee huhujen perusteella luottamaan etuosassa 16 megapikselin tasoiseen selfiekameraan.

OnePlus Nord CE 5G:n akunkesto on vuodon mukaan 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 30 watin tehoisella Warp Charge 30T Plus -pikalaturilla. OnePlus on itse vahvistanut puhelimessa olevan 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä vain 7,9 millimetriä paksu rakenne. Lisäksi OnePlus Nord CE 5G:n hinnan on vuotanut olevan Intian markkinoilla 22 999 rupiaa, eli noin 260 euroa.

OnePlus Nord CE 5G:n kaikkia tarkkoja tietoja ei tarvitse kuitenkaan enää kovin pitkään odottaa, sillä OnePlus esittelee puhelimen 10. kesäkuuta, eli torstaina.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus