HMDNokiaYleinen

Nokia C32 saapui myyntiin Suomessa 159 euron hintaan – rakenteessa yksi mielenkiintoinen erikoisuus

Nokia C32

HMD Global esitteli globaaleille markkinoille helmikuussa uusia Nokia C -sarjan älypuhelimia, joista nyt yksi on saatu myyntiin myös Suomessa. Kyseessä on Nokia C32, joka on yksi tämän hetken parhaimmista C-sarjan laitteista.

Nokia C32 on aluksi saatavilla hiilenharmaassa väriversiossa, mutta myös muiden värien pitäisi tulla tarjolle myöhemmin. Muun muassa Gigantti myy puhelimen 3 + 64 gigatavun muistiversiota 159 euron hinnalla. Lisäksi puhelin on jo nyt saatavilla Nokian omien verkkosivujen kautta 4 + 64 gigatavun muistiversiossa 169 euron hinnalla. Todennäköisesti myös muut jälleenmyyjät ottavat puhelimen valikoimiinsa lähiaikoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Nokia C32

Nokia C32

Nokia C32 -puhelimessa on 6,5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa Unisoc 9863AI -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä tuki 3 gigatavulle virtuaalista RAM-muistia.

Puhelimessa on 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jonka lisäksi tuettuna on muistikortti aina 256 gigatavuun asti. Nokia C32 tarjoilee Bluetooth 5.2 -yhteyden, USB-C-liittimen sekä perinteikkään kuulokeliittimen. Nokia C32 on varusteltu kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla. Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

HMD Global hyödyntää Googlen uusinta Android 13 -käyttöjärjestelmää. Puhelimelle on luvattu kahden vuoden ajan vuosineljänneksittäin julkaistavia tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C32 -puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 164,6 x 75,9 x 8,55 millimetriä ja painoksi 199,4 grammaa. Puhelin on valmistettu kiiltävästä lasipinnasta, joka on harvinaisuus tässä hintapisteessä. Nokia C32 on myöskin IP52-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Päivitetty 3.5. kello 16.40: Korjattu Nokia.com-verkkokaupan virheellinen 149 euron hinta. Oikea hinta on 169 euroa. 

Lähde: Nokia.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

 1. Voisitteko ottaa testattavaksi Nokia C32 jossa lasinen tausta? Suuren taantuman keskellä on suurta kysyntää alle 200€ maksaville älypuhelimille.

  1. Voidaan katsoa, jos tästä saadaan testilaitetta jossain kohtaa käsiimme. 🙂

 2. Varmaan tulee myymään kuin häkä
  5000mHa akku pelkästään on iso asia nykypäivänä. Lisäksi uusin Android ja suhteellisen hyvät kamerat.
  Unisocin cpu ovat itselle tuntemattomia. Mutta tuo 149€ hinta vielä lasipintaisesta on todella TODELLA hyvä ja edullinen hinta.
  Ehdottomasti rupean hmd asioita taas seuraamaan.

 3. Hei!
  Voisiko joku ystävällisesti kertoa, onko ko. mallissa (C32) minkäänlaista ilmaisinvaloa saapuneille puheluille/viesteille? Jos on, niin mistä valikosta säädetään näkyville. Kiitos etukäteen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD