MotorolaYleinen

Vuoto paljastaa Motorola Razr 40 Ultran teknisiä tietoja – tällaisesta puhelimesta on kyse

Motorola Razr 40 Ultra / Kuva: Thetechoutlook.com

Motorolalta on tulossa huhujen mukaan kesäkuun alussa kaksi taittuvanäyttöistä älypuhelinta, jotka kantaisivat nimiä Motorola Razr 40 Ultra sekä Razr 40. Erityisesti Razr 40 Ultrasta on nähty alkuvuoden aikana lukuisia vuotokuvia, mutta nyt XDA Developers -sivusto paljastaa myös muutamia mielenkiintoisia teknisiä yksityiskohtia.

Vuodon mukaan Motorola ei tulisi hyödyntämään puhelimessa tämän hetken uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä, vaan käytössä olisi viime vuoden Snapdragon 8+ Gen 1. Kyseessä on edelleen hyvä järjestelmäpiiri, ja se nähtiin myös viime vuoden Razr 2022 -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Razr 40 Ultran sisällä on kookas OLED-näyttöpaneeli, jossa on 2640 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 tai 144 hertsin virkistystaajuus. Ulkopuolen näytön pitäisi olla 3,5 tuuman kokoinen ja siinä on 1056 x 1066 pikselin tarkkuus.

Puhelimeen on tulossa ainakin 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Motorola on varustellut laitteen kahdella SIM-korttipaikalla, mutta tarjolle tulee myös eSIM-versio. Kaikissa malleissa on NFC-tuki sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on tulossa takaosaan kaksi kappaletta, joista tärkein on 12 megapikselin Sony IMX563 -sensoriin perustuva pääkamera. Toinen kameroista on 13 megapikselin SK Hynix Hi1336 -sensori, jota käytetään ultralaajakulmakuvaamiseen. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä ja se perustuu OmniVisionin kehittämään OV32B40-sensoriin.

Motorola Razr 40 Ultran odotetaan tulevan tarjolle ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä punainen. Aikaisempien vuotojen mukaan akku olisi kooltaan 3640 milliampeerituntia ja sitä ladattaisiin 33 watin teholla. Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Android 13 -versiota, jonka päällä hyrrää My UX -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Useat kuvavuodot ovat paljastaneet Motorola Razr 40 Ultran suurimman uudistuksen olevan ulkopuolen näyttö, joka peittää suuren osalta etuosasta.

Joidenkin huhujen mukaan julkaisu voisi tapahtua Euroopassa 1. kesäkuuta, mutta tätä Motorola ei ole vielä itse vahvistanut.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola