NokiaYleinen

Nokia Essential True Wireless (E3102) -kuulokkeet julkaistiin – tulevat tarjolle pirteässä oranssissa väriversiossa

Nokia-brändiä kantavat uudet Nokia Essential True Wireless (E3102) -kuulokkeet on julkaistu. Kyseessä ovat Nokian brändilisensoinnin tuloksena syntyneet kuulokkeet, jotka ovat kiinalaisen RichGo Technology -yrityksen käsialaa. Kuulokkeiden taustalla ei ole siis suomalaiset Nokia tai puhelimista vastaava HMD Global. RichGo on julkaissut jo useita Nokia-kuulokkeita, jotka ovat pääosin saatavilla vain Kiinassa ja muilla valikoiduilla Aasian markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusissa Nokia Essential True Wireless (E3102) -kuulokkeissa luvattaan olevan vaikuttava äänenlaatu 13 mm elementin ansiosta ja samalla kuulokkeiden silikonitulpat vaimentavat melua ja auttavat kuulokkeiden korvissa pysymisessä. Akunkeston on kerrottu olevan 40 milliampeeritunnin akun varassa ja latauskotelossa on suurempi 350 milliampeeritunnin akku. Valmistajan mukaan akkua riittää yhdellä latauksella 5 tunniksi, mutta latauskotelon avulla jopa 20 tunniksi.

Nokia Essential True Wireless (E3102) -kuulokkeet ovat varusteltuna Bluetooth 5.1 -yhteydellä, jonka avulla niiden pitäisi tarjota vakaa yhteys puhelimen kanssa. Kuulokkeet muistavat jopa yhdeksän laitetta, joihin ne on paritettu, joka mahdollistaa nopean yhdistämisen. Valmistajan mukaan Bluetooth-yhteyden pitäisi kantaa noin 10 metriä.

Kuulokkeissa on lisäksi napautusohjaus ja tuki Google Assistant- ja Siri-avustajille. Kuulokkeet ovat suunniteltu IP44-sertifikaatin mukaisesti roiskevettä ja hikeä kestäväksi. Nokia Essential True Wireless (E3102) -kuulokkeet on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta ja oranssi.

Latauskotelosta mielenkiintoisen tekee sen digitaalinen LED-näyttöpaneeli, joka ilmoittaa numeroina akun varauksen tason. Itse kuulokkeet painavat vain 3,6 grammaa ja latauskotelon painoksi on ilmoitettu 30 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Nokia Essential True Wireless (E3102) -kuulokkeiden virallisia hinta- ja saatavuustietoja ei ole kerrottu, mutta Nokian sivujen listauksen mukaan kuulokkeet ovat tulossa pian myyntiin valikoiduilla markkinoilla.

Lähde: Nokia Essential True Wireless Earphones E3102 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia