MotorolaYleinen

Motorola esitteli uuden Moto G Stylus 5G -älypuhelimen – varusteltu stylus-kynällä ja Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirillä

Motorola on esitellyt Yhdysvaltojen markkinoille uuden Moto G Stylus 5G -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Kyseessä on yhtiön uusi keskihintaluokan 5G-älypuhelin, joka tarjoaa nimensäkin mukaisesti stylus-kosketusnäyttökynän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin on valmistettu kokonaan muovista lukuun ottamatta näyttölasia. Motorola on ilmoittanut virallisiksi mitoiksi 169,54 x 77,48 x 9,35 millimetriä ja painoksi 217,5 grammaa. Moto G Stylus 5G on varusteltu myös roiskevettä hylkivällä pinnoitteella, vaikka varsinaista IP-luokitusta ei löydykään. Laite esiteltiin ainoastaan yhdessä vihreässä Cosmic Emerald -väriversiossa.

Moto G Stylus 5G on kehitetty suuren 6,8 tuuman LCD-näyttöpaneelin ympärille, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 20:9-kuvasuhde. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä ja näyttöä voidaan käyttää puhelimeen integroidun stylus-kynän kanssa.  Tehoista on vastaamassa alemman hintaluokan puhelimille suunnattu Qualcommin kehittämä Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Moto G Stylus 5G tarjoaa lisäksi tuen muistikorttipaikalle aina yhteen teratavuun asti.

Motorola luottaa puhelimessa neloiskameraan, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Moto G Stylus 5G:n etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen kamera. Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 10 watin tehoisella laturilla USB-C-liittimen kautta. Moto G Stylus 5G pitää sisällään myös 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, takaosaan sijoitetun sormenjälkilukijan sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Toistaiseksi uusi Moto G Stylus 5G on esitelty vain Yhdysvalloissa, jossa se tulee myyntiin 14. kesäkuuta 399,99 dollarin hintaan. Aikaisemmin Moto G Stylus -puhelimia on nähty myös Euroopassa myynnissä hieman eri mallinimellä, joten uutuusversion tulemista laajemmin tarjolle ei voida tässä vaiheessa vielä sulkea pois laskuista.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola