HMDNokiaYleinen

Nokia G300 julkaistiin vihdoin – edullinen 5G-puhelin Yhdysvaltojen markkinoille

HMD Global on tänään julkaissut uuden Nokia G300 -älypuhelimen Yhdysvaltojen markkinoille. Kyseessä on uusi edullisemman hintapisteen 5G-puhelin, joka tarjoaa paljon vastaavia ominaisuuksia globaalisti julkaistun Nokia G50 -puhelimen kanssa.

Nokia G300 on rakennettu 6,52 tuumaisen IPS LCD -näyttöpaneelin ympärille, jossa on HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde, perinteinen 60 hertsin virkistystaajuus sekä pisaramainen lovitoteutus. Lovesta löytyy 8 megapikselin tasoinen etukamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Tehoista vastaa Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, joka on nähty lähes kaikissa HMD Globalin 5G-puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia Nokia G300 tarjoaa 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua. Puhelimessa on muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 16 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Kamera tukee myös yökuvaustilaa, EIS-tekniikkaa sekä OZO Audiota.

Akunkesto on suuren 4470 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimeen on saatu kuulokeliitin ja kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Käyttöjärjestelmänä on lähes puhdas Android 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia G300 on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja sen myynti alkaa 19. lokakuuta. Hinta on 200 dollaria ja myynnissä on vain yksi väriversio, joka on harmaa Meteor Grey.

Lähde: Nokia G300 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD