AppleYleinen

Apple julkistaa jälleen uusia tuotteita 18. lokakuuta – näitä laitteita odotetaan

Apple on tänään vahvistanut järjestävänsä julkaisutilaisuuden ensi viikolla, jossa tullaan näkemään todennäköisesti useampia uutuuslaitteita. Julkaisutilaisuus on vain kuukausi iPhone 13 -puhelimien, iPad minin ja Watch Series 7:n julkaisun jälkeen.

Tilaisuus järjestetään ensi viikon maanantaina 18. lokakuuta ja luvassa on todennäköisesti useita uusia tietokoneita. Odotuksissa on ollut muun muassa täysin uudistetut 14 ja 16 tuuman MacBook Pro -läppärit, joissa olisi kulmikkaampi muotoilu sekä tehokas Apple M1X -suoritin. Lisäksi Apple saattaa esitellä tilaisuudessa muutamia muita Mac-tuotesarjan tietokoneita, joissa on uusi Applen oma suoritin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensi viikolla saatetaan julkaista vihdoin myös pitkään huhutut AirPods 3 -kuulokkeet, joita odotettiin alun perin jo iPhone 13 -puhelimien rinnalla syyskuussa. AirPods 3 -kuulokkeiden odotetaan saavan AirPods Prosta tutun muotoilun, mutta ilman tulpallista rakennetta. Lisäksi kuulokkeet eivät odotettavasti tule saamaan aktiivista taustamelun vaimennusta, vaan kyseessä ovat avonaiset kuulokkeet, jotka jatkavat edeltäjiensä jalanjäljissä.

Erikoisen tilaisuudesta tekee ajankohta, sillä vain harvoin Apple on julkaissut uutuuslaitteita maanantaisin. Yleisesti tilaisuudet nähdään tiistaisin, mutta tällä kertaa 19. lokakuuta on jo varattu Googlen uusien Pixel 6 -puhelimien julkaisua varten.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple