SonyYleinen

Sony järjestää uusien Xperia-laitteiden julkaisutilaisuuden 26. lokakuuta – onko luvassa uusia puhelimia?

Sony julkaisi viimeksi tämän vuoden huhtikuussa uudet Xperia 10 III-, Xperia 5 III- ja Xperia 1 III -puhelimet globaalisti, mutta sen jälkeen uusia puhelimia ei ole markkinoilla nähty. Tänään Sony on yllättänyt kertomalla uudesta julkaisutilaisuudesta, joka järjestetään 26. lokakuuta.

Toistaiseksi 26. lokakuuta järjestettävän julkaisutilaisuuden antimista ei ole vielä kovinkaan paljon tietoja, mutta kahden viikon päästä luvassa on selvästi jotain uutta. Tilaisuuden on kerrottu olevan uuden Xperia-tuotteen julkaisu, mutta nähtävästi kyseessä on ainakin yksi uusi puhelin. Sony saattaa toki julkaista jotain muutakin Xperia-tuotemalliston alaisuudessa, sillä mitään varsinaisia huhuja ei ole uutuuslaitteista nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti ainakaan uusia huippupuhelimia ei tulla näkemään, sillä Sony toi vasta hiljattain myyntiin Xperia 5 III -puhelimen laajemmin. Lisäksi uusia tehokkaampia järjestelmäpiirejä ei vielä ole nähty, joten todennäköisesti kyseessä olisi jonkin keskihintaluokan tai alemman hintaluokan laitteen julkaisu.

Todennäköisesti vielä ennen julkaisua tullaan kuulemaan tietoja tulevista laitteista, mutta viimeistään 26. lokakuuta paljastuu enemmän.


Lähde: Twitter (Sony Xperia)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony