AndroidHMDNokia

Nokia-puhelimien hinnoittelu paljastui Puolassa – odotettua korkeammat hinnat

Nokia 3310

HMD Global tulee myöhemmin tällä viikolla kertomaan ainakin uuden Nokia 3310 -puhelimen hinnoittelusta ja saatavuudesta Suomessa ja Länsi-Euroopassa. HMD Global on aikeissa pitää myös Nokia-puhelimiin keskittyvän tilaisuuden Puolan pääkaupungissa Varsovassa tällä viikolla 11. toukokuuta yhdessä Playn kanssa, joka on Puolan kolmanneksi suurin operaattori.

Puolassa toimiva Media Expert on paljastanut hieman liian aikaisin verkkokaupassaan uusien Nokian älypuhelimien sekä Nokia 3310:n hinnoittelun. Myös jälleenmyyjä X-kom on paljastanut Nokia 6 -puhelimen hinnoittelun sivuillansa. Hinnoittelu on täysin sama kuin Media Expertin ilmoittama hinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Nokia 6 – 1249,99 Puolan zlotya / n. 295 euroa
  • Nokia 5 – 999,99 Puolan zlotya / n. 235 euroa
  • Nokia 3 – 749,99 Puolan zlotya / n. 176 euroa
  • Nokia 3310 – 269,99 Puolan zlotya / n. 64 euroa

Puolassa uusien Nokia-puhelimien hinnat ovat siis aikaisemmin ilmoitettuja maailmanlaajuisia vähittäismyyntihintoja korkeampia. HMD Global kertoi helmikuussa, että Nokia 6 maksaa 229 euroa (erikoisversio 299 euroa), Nokia 5 taasen 189 euroa ja Nokia 3 vain 139 euroa. Toistaiseksi ei ole tiedossa milloin puhelimet saapuvat Puolassa oikeasti saataville, mutta siihen odotetaan vastausta tämän viikon torstaina. Puolassa paljastunut hinnoittelu antaa esimakua siitä, miten Nokia-puhelimien hinnat tulevat vaihtelemaan eri markkina-alueilla ja todennäköisesti myös Suomessa uutuuspuhelimet tulevat olemaan arvioituja vähittäismyyntihintoja kalliimpia.

Lähde: Gsmmaniak.pl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Niinhän se taitaa mennä, että valmistaja antaa suositushinnan ja kauppias sitten enemmän tai vähemmän noudattaa suositusta.

  2. Ei tule kauppoja näillä hinnoilla, reilu satanen lisää niin saa jo 1+3T:n

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android