AndroidOnePlusYleinen

Muistirikkaamman OnePlus 3T:n myyminen loppui – syynä pian julkaistava OnePlus 5?

OnePlus kertoi viime viikolla myyneensä omassa verkkokaupassaan loppuun OnePlus 3T Midnight Black -version. Nyt yhtiö on lopettanut myös OnePlus 3T 128 gigatavun version myymisen, asia käy ilmi OnePlussan sivuilta.

OnePlussan edustajan mukaan yhtiön täytyy keskittyä vain yhteen lippulaivapuhelimeen, jonka takia 128 gigatavun version myyminen on lopetettu. OnePlus 5 -puhelinta odotetaan julkaistavaksi ensi kuussa, joka on luultavasti OnePlus 3T -mallin hupenevien varastojen syynä. OnePlus 5 -puhelimeen odotetaan huhuissa tuoretta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä tuttua 5,5 tuuman näyttöä, joka tosin olisi tänä vuonna QHD-tasoinen (2560 x 1440). OnePlus 5:n uskotaan ottavan oppia myös muista lippulaivapuhelimista ohuilla näytön kehyksillään. Puhelimeen odotetaan myös kaksoiskameraa. Huhuja ei kannata kuitenkaan ottaa vielä tässä vaiheessa täytenä totuutena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa OnePlussan puhelimia saa myös Elisan kautta, jonka valikoimasta näyttäisi ainakin toistaiseksi löytyvän myös 128 gigatavun OnePlus 3T -versiota.

Lähde: GSMArena 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android