HMDNokiaYleinen

Nokia-puhelinpomo kehuskeli uusilla Adidas-kengillään ja vahvisti: Uusi Nokia Originals -puhelin tulossa pian

Juho Sarvikas esittelee Nokia 2720 Flip -puhelinta IFA 2019 -messuilla.

HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas on vihjannut tänään Twitterissä tulevasta puhelinjulkaisusta. Uusia Nokia-puhelimia julkaistiin viime vuonna erityisesti alle 300 euron hintaluokkaan ja markkinoilla nähtiin myös uusia peruspuhelimia. Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista oli Nokia 2720 Flip, joka oli tuorein tulokas HMD Globalin Nokia Originals -tuoteperheeseen.

Twitterissä Sarvikas on julkaissut twiitin, jossa hän kertoo ostaneensa uudet kengät odottaessaan ensi viikolla alkavia CES 2020 -messuja sekä helmikuun lopulla järjestettäviä MWC 2020 -messuja. Sarvikkaan julkaisemien kuvien perusteella uudet kengät ovat 109,95 euroa maksavat Adidas Originals Continental 80, joissa on Kiinan uudenvuoden värimaailma (Chinese New Year).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sarvikas ei valitettavasti paljasta milloin uusi Nokia Originals -puhelin tullaan julkaisemaan, mutta se tapahtunee todennäköisesti ensi viikolla CES-messujen aikana tai vaihtoehtoisesti vasta MWC-messuilla. Puhelin saatetaan nähdä myöskin Kiinan uudenvuoden aikana, eli ennen 25. tammikuuta, sillä Sarvikas käyttää hashtagia twiitissään, mutta todennäköisesti hashtagissa viitataan kenkien värimaailmaan.

Aikaisemmin HMD Global on julkaissut Nokia Originals -mallistoon päivitetyn Nokia 3310 -puhelimen sekä älykkäällä KaiOS-käyttöjärjestelmällä varustellut Nokia 8110 4G– ja Nokia 2720 Flip -puhelimet. Toistaiseksi ei ole tiedossa, minkä vanhoista Nokia-puhelimista HMD Global aikoo seuraavaksi uusia Nokia Originals -tuoteperheeseen.

Lähde: Twitter (Juho Sarvikas)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD