AndroidiOSNokiaYleinen

Nokia Steel HR -älykello saapui ennakkotilattavaksi – toimitukset alkavat joulukuussa

Nokia on tuonut vihdoin pitkään odotetun Steel HR -älykellonsa ennakkotilattavaksi yhtiön oman verkkokaupan kautta. Nokia lupaa aloittaa älykellon toimitukset joulukuun alussa.

Nyt myyntiin tuleva Nokia Steel HR on pitkälti sama kello, joka julkaistiin jo Withingsin aikana, mutta joitakin muutoksia on tullut. Lisäksi kellon brändinä käytetään Nokiaa. Kello kykenee muun muassa seuraamaan sykettä, unta, askelia, kaloreita sekä juoksua ja uintia. Näiden ominaisuuksien lisäksi Steel HR:ssä on oma pieni näyttönsä, jossa näytetään puhelimeen saapuneet ilmoitukset. Näytöllä näkyvät muun muassa puhelut, viestit, kalenteri, hälytykset, syke sekä askeleet. Nokian mukaan uutuusälykellon akku kestää jopa 25 päivää. Nokia Steel HR toimii yhdessä Android- ja iOS -puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Steel HR on tarjolla kahdessa versiossa, jotka ovat 36 mm ja 40 mm. Hintaa 36 mm versiolla on 189,95 euroa ja 40 mm versiolla 199,95 euroa. Näiden lisäksi kellolle myydään erikseen rannekkeita nahkaisena, kudottuna ja silikonisena, joiden hinnat sijoittuvat 25-50 euroon. Kellon toimitukset alkavat joulukuussa.

Lähde: Nokia Health

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android