AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab Active2 saapui Suomeen 549 euron hintaisena – ”helpottaa rankkoja työtehtäviä”

Samsung on tuonut Suomessa saataville uuden Galaxy Tab Active2 -tabletin, joka julkaistiin alun perin noin kuukausi sitten muun muassa Alankomaissa. Kyseessä on uusi kestävä tabletti, joka on suunnattu erityisesti yrityskäyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab Active2 on optimoitu yrityskäyttöön vaihtelevissa ympäristöissä ja sääolosuhteissa. Glove Mode -tilan ansiosta tabletin käyttö onnistuu myös hanskat kädessä ja S-Pen tekee valikoissa liikkumisesta, sovellusten käytöstä ja asiakirjojen allekirjoittamisesta helppoa. S-Pen kiinnittyy helposti laitteen suojakuoriin käyttökertojen välillä, eikä kynä tarvitse koskaan latausta. Pogo-pin-liitännän avulla lataus, tiedonsiirto ja näppäimistön liittäminen käyvät sujuvammin kuin koskaan.

Uuden Galaxy Tab Active2:n näyttö on kooltaan 8 tuumaa ja tarkkuutta löytyy 1280 x 800 pikseliä, joten kyseessä ei ole mitenkään huipputasoa oleva näyttöpaneeli. Tehoista on huolehtimassa Samsungin oma 8-ytiminen Exynos 7880 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Samainen piiri löytyy esimerkiksi tämän vuoden Galaxy A7- ja A5 -puhelimista. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla vain 16 gigatavua, mutta tarvittaessa on tablettiin mahdollista asettaa myös muistikortti. Myöskään kameroihin Samsung ei ole panostanut, vaan pääkameran virkaa hoitaa 8 megapikselin sensori ja etukamerana on 5 megapikselin sensori. Muita tabletin ominaisuuksia on 4450 milliampeeritunnin akku, Android 7.1 Nougat -käyttöjärjestelmä sekä IP-68 -sertifikaatti.

Galaxy Tab Active2 on lisäksi myös saanut armeijatason MIL-STD-810 -sertifikaatin, joka löytyi muun muassa aikaisemmin tänä vuonna julkaistusta Galaxy Xcover 4 -puhelimesta. Tabletin mukana toimitetaan myös Samsung S Pen -kynä, jolla laitetta on tarvittaessa mahdollista käyttää.

”Tab Active2 on digitaalisiin työtehtäviin suunniteltu laite, joka soveltuu käytettäväksi vaihtelevissa ympäristöissä. Suorituskyvyn, kestävän muotoilun ja Samsung KNOX -mobiilitietoturvan yhdistelmä tekee laitteesta luotettavan kumppanin, teitpä sitten töitä kuljetus-, logistiikka-, vähittäiskaupan alalla tai erilaisissa hallintotehtävissä”, sanoo Ardelan Sohrevardi, Samsungin tablettien ja puettavien laitteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Samsungin mukaan Galaxy Tab Active2 on saatavilla Suomessa välittömästi ja hintaa löytyy 549 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Tab Active2:n tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: 8-ytiminen Exynos 7880
  • Näyttö: 8,0 tuuman HD-näyttö (1280 x 800)
  • Muisti: 3 Gt RAM + 16 Gt ROM (muistikorttipaikka?
  • Kamerat: 8 MP pääkamera ja 5 MP etukamera
  • Akku: 4450 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1 Nougat
  • Mitat: 214.7 x 9.9 x – mm
  • Paino: 419 g
  • Muuta: IP-68, MIL-STD-810

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android