NokiaYleinen

Nokia Streaming Stick 800 myyntiin Pohjoismaissa – päivittää television Android TV -aikakauteen 59,90 euron hinnalla

Nokia Streaming Stick 800

Nokia-brändiä lisensoiva itävaltalainen yritys StreamView on julkistanut kaikessa hiljaisuudessaan uuden Nokia Streaming Stick 800 -laitteen, jonka on nyt kerrottu tulevan saataville Euroopassa ja Pohjoismaissa. Kyseessä on laite, joka muuntaa vanhan television helposti Android TV -laitteeksi, eikä sitä ole hinnalla pilattu.

Nokia Streaming Stick 800 on saatavilla Euroopassa Streamviewin omasta verkkokaupasta 59,90 euron suositushinnalla. Lisäksi tuote tulee myyntiin valituille jälleenmyyjille ympäri Eurooppaa ja myös Pohjoismaissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuslaite tarjoaa Android 11 -käyttöjärjestelmän, joka on Googlen sertifioima ja se tukee sovelluksien lataamista Google Play -kaupasta. Tuettuja palveluita ovat muun muassa Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+ sekä Apple TV.

Mukana toimitettavan kaukosäätimen avustuksella laitetta voidaan myös ohjata äänen avulla. Google Assistantin avulla voi pyytää Googlea ohjaamaan televisiota, vastaanottamaan suosituksia katseltavista ohjelmista, himmentää valoja ja paljon muuta. Kuvien, videoiden ja musiikin lähettäminen televisioon on myös helppoa, sillä Nokia Streaming Stick 800 tukee sisäänrakennettua Chromecastia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valmistajan mukaan Nokia Streaming Stick 800 -laitteen tehoista vastaa Amlogic S805X2 -järjestelmäpiiri, jossa on ARM Mali-G31 MP2 -grafiikkasuoritin. Laitteessa on 1 gigatavua RAM-muistia sekä 8 gigatavua eMMC-tallennustilaa.

Tuettuna on Full HD -tarkkuus, joten laite ei kykene 4K-tarkkuuteen. Nokia Streaming Stick 800 yhdistetään televisioon HDMI-liittimen kautta, ja valmistajan mukaan laitteessa on tuki Wifi- ja Bluetooth-yhteyksille.

Lähde: Streamviewin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Näkyykö Nokia Streaming Stickillä Yle Areena, MTV Katsomo ja Ruutu?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia