NothingYleinen

Nothing Ear (1) -kuulokkeet tulivat saataville 99 euron hintaan

Carl Pein uusi yritys Nothing on kertonut tänään aloittaneensa yhtiön ensimmäisien Nothing Ear (1) -kuulokkeiden laajemman myynnin. Kuulokkeet julkaistiin jo heinäkuun lopulla ja kyseessä ovat edullisemman hintapisteen täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelun vaimennus.

Varsinainen myynti alkaa 17. elokuuta kello 14.00 Suomen aikaan Nothingin omassa verkkokaupassa. Hintaa Nothing Ear (1) -kuulokkeilla on 99 euroa. Nothing on kertonut kuulokkeiden olevan Suomessa saatavilla myöskin Proshopin kautta, josta ne voi tilata hieman kalliimmalla hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden muotoilun ytimessä on ollut läpinäkyvyys ja eritysesti kuulokkeiden latauskotelo sekä osa kuulokkeesta on läpinäkyvät. Kuulokkeet itsessään painavat vain 4,7 grammaa ja kokoa niillä on 28, 9 x 21,5 x 23,5 millimetriä. Latauskotelon paino on 57,4 grammaa ja sen koko on 58,6 x 58,6 x 23,7 millimetriä. Nothing on tehnyt uutuuskuulokkeista lisäksi IPX4-sertifikaatin mukaisesti roiskevedenkestävät.

Yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC) sekä erillinen ambient-tila, joka päästää puheen kuulokkeiden läpi. Melunvaimennus on kaksi tasoinen, mutta tarvittaessa sen saa myös kokonaan pois. Nothing hyödyntää uutuuskuulokkeissa 11,6 millimetrin dynaamista elementtiä, jonka varassa äänenlaatu on. Ääni on ruotsalaisen Teenage Engineering -yrityksen virittämä. Kuulokkeet tunnistavat myös automaattisesti, jos ne ovat asetettuna korviin.

Yhteys kuulokkeiden ja laitteiden välillä onnistuu Bluetooh 5.2 -yhteyden ylitse ja kuulokkeet tukevat SBC- ja AAC-tekniikoita. Kuulokkeita voidaan käyttää Android- ja iOS-laitteilla Nothingin oman sovelluksen avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on kertonut Ear (1) -kuulokkeiden tarjoavan 34 tunnin mittaisen akunkeston latauskotelon avulla, jos aktiivista taustamelun vaimennusta ei käytetä. Kuulokkeissa on tuki myös pikalataukselle, sillä Nothingin mukaan ne tarjoavat 10 minuutin latauksen jälkeen taas 6 tuntia musiikin kuuntelua. Latauskotelossa on suuri 570 milliampeeritunnin akku ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomalla latauksella.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing