MotorolaYleinen

Uuden Motorola Moto G50 5G -puhelimen tekniset tiedot vuotivat – tehoista vastaamassa Dimensity 700

Motorola valmistelee uuden Moto G50 5G -puhelimen julkaisua, joka olisi kuitenkin hieman eri laite kuin keväällä julkaistu samanniminen Moto G50. Jo aikaisemmin puhelimesta nähtiin laadukkaita vuotokuvia, mutta nyt Moto G50 5G -mallin tarkkoja teknisiä ominaisuuksia on paljastunut uudessa vuodossa.

Vuodon mukaan Motorola tarjoaisi Moto G50 5G -puhelimessa suuren 6,5 tuuma näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720). Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, kun aikaisemmassa Moto G50 -mallissa oli Qualcommin kehittämä Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri. Vuoto kertoo puhelimen saavan lisäksi 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Moto G50 5G -puhelimen pitäisi tarjota 48 megapikselin pääkameran, mutta kahden muun kamera tietoja ei ole vielä. Etuosassa kerrotaan olevan 13 megapikselin kamera selfiekuvia sekä videopuheluita varten. Motorola tulee tarjoamaan laitteessa lisäksi kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, NFC-tuen sekä 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Akunkeston pitäisi olla 4700 milliampeeritunnin kokoisen akun varassa.

Motorola Moto G50 5G -puhelin tulee saataville kahdessa väriversiossa, jotka ovat Iron ja Cosmo. Vuotokuvissa Moto G50 5G on ollut esillä selvästi lähes jokaisesta kuvakulmasta katsoen. Puhelimen etuosassa on lovella varusteltu näyttöpaneeli, jota kiertää varsin paksut kehykset. Takaosassa nähdään neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kameraa ja LED-salamavalo.

Toistaiseksi Motorola Moto G50 5G -puhelimen tarkasta julkaisupäivästä ei ole tietoa, mutta nähtävästi se esitellään hyvin pian.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola